středa 24. ledna 2018

Hubení molů

Auf StayFriends können Sie einfach und bequem nach alten Schulfreunden n. Fotos von Ihren alten Mitschülern. Freunde aus Ihrer Schulzeit. Vyberte si některý z účinných odpuzovačů, postřiků a dalších přípravků na hubení molů. A zbavte se molů jednou provždy.


Potravinoví moli v mouce a jiných sypkých potravinách, šatní moli likvidují naše šatstvo a prádlo, ale i závěsy a jiné textilie.

Problém je, že docela nenápadně, a pokud si nevšimneme letící nenápadné mušky, a zanedbáváme prevenci jejich hubení, můžeme se dočkat nepříjemností. Třeba díry ve vlněných šatech. Když se někde objeví jeden, musela by být velká náhoda, aby se u vás nevylíhly další. V případě většího napadení vaší domácnosti doporučujeme se obrátit na odborníky.


Moly, zejména ty potravinové, si bohužel často přineseme domů v koupených potravinách. Dokáží vždy odhalit původ a všechna hnízda molů , zlikvidovat samotné moly v domácnosti a zabezpečit místa před opětovným výskytem. Likvidace molů v domácnosti je zkrátka problém starý asi jako lidstvo samo a jak je vidět, ani moderní civilizace zatím k hubení molů v domácích podmínkách nic převratného nepřinesla.


Sprej funguje na hubení dospělých šatních molů , ale i jejich larev. Nepříjemností starších prostředků proti molům býval jejich zápach.

Naši dědečkové, pokud nechtěli mít šaty prožrané od molů , museli páchnout. Mnohem častější je výskyt potravinových molů , kteří vám kontaminují zásoby ve spíži. Máme pro vás rady, jak se jich zaručeně zbavit.


Poletující motýlci molů jsou v tomto ohledu nevýznamní, ti se starají pouze o další množení. Larvy tedy likvidují potraviny , kálí do nich a vytváří na nich typické drobné bílé pavučiny a chomáčky , podle kterých lze jasně poznat, že se v nich potravinový mol nachází. Láká je především vlna, žíně a peří.


Nemůžete se zbavit potravinových molů ? Bydlí ve vašich zásobách a moc se jim tam líbí? Hubení molů je běh na dlouhou trať, naši profesionálové ho ale mají v malíčku. Ať jste udělali cokoliv, tihle malí motýlci se nedají vyhubit. Vedle těsnosti oken je pochopitelně důležité správné uskladnění potravin ve vhodných uzavíratelných nádobách či obalech a pochopitelně prevence v podobě účinného dezinsekčního přípravku k hubení hmyzu.


Bros spray proti molům 1ml Insekticidní spray na hubení šatních molů s okamžitým účinkem. Na speciální pásce jsou vůně, které lákají samečky molů , ti se přiblíží, přilepí a jejich hodování ve vaší šatní skříni pro ně končí. Biolit lapač šatních molů. Kromě hubení štěnic provádíme rovněž hubení blech, švábů, rusů, mravenců, vos, sršní a dalšího obtížného hmyzu. Ochrana před choroboplodnými zárodky - dezinfekce Ochrana před choroboplodnými zárodky je další neméně důležitou činností firmy Derek.


Jemné pavučinky, které vidíte v mouce, koření, na čokoládě nebo v müsli, zaručeně signalizují přítomnost molů. Můžete si je přinést z obchodu, nebo k vám můžou připutovat stoupačkami.

Postaráme se o kompletní likvidaci tohoto škůdce, který každý rok způsobuje v českých domácnostech i firmách rozsáhlé škody. Pomáháme vám tak ochránit skladované materiály a výrobky před kompletním zničením. SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY VÍCE OD AUTORA. Jak dlouho vydrží naložené maso v ledničce. Bros závěsný háček proti šatním molům účinně chrání oděvy, látky a kožichy před poškozením moly.


Závěs lze používat v šatnících, skříních. Detailní popis produktu. VIGONEZ NEPTUN K HUBENÍ MOLŮ. Výrobek slouží k hubení potravinářských a šatních molů a jejich larev v uzavřených prostorách. Je vhodný na hubení blech v kočičích pelíšcích, boudách, kobercích, pohovkách a jiném čalouněném nábytku.


Důležité upozornění: Před aplikací doporučujeme si velmi pečlivě přečíst příbalový leták nebo se poradit s veterinářem, který vám sdělí, jak tyto přípravky používat. S hubením hmyzích škůdců u vás začneme do 2–dnů od objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky