neděle 21. ledna 2018

Zábrana truhlíků

Jak ale ideálně vyřešit upevění truhlíků do oken tak, aby truhlíky s květinami nepadaly? Zbábrany truhlíků z naší výroby Datech se o upevnění truhlíků na okenních parapetech bezezbytku postarají. Obsah balení zábrany truhlíku obsahuje prostředky pro zajištění bezpečnosti jak při montáži, tak při umístění zábrany truhlíku na svém stálém místě. Stačí se řídit přiloženým montážním návodem. Zábrana truhlíků bez vrtání.


Ukázat jako: Přidat k porovnání. Díky rozpěrnému mechanismu je montáž zábrany natolik snadná, že to zvládne i dítě. Instalace bez vrtání do fasády, bez použití nářadí, na všechny typy truhlíků na plechové parapety. Díky zábranám se již nemusíte bát pádu truhlíku.


Vás nevíte někdo jestli opravdu drží zábrana truhlíků do okapničky! Stojí to dost peněz tak nechci zbytečně investovat. Jedním ze zajímavých produktů jsou velice užitečné nerezové zábrany truhlíků, které se o upevnění truhlíků na okenních parapetech spolehlivě postarají. K dalším výhodám našich zábran truhlíků, kterými rozpěrné provedení vyniká, patří to, že je vhodné i pro zateplenou fasádu.


Chcete-li, aby váše okno mělo šmrnc, bez obav vyzdobte svá okna osázenými truhlíky. Díky nerezovým zábranám květinových truhlíků budou všechny květinové truhlíky na okenních parapetech v bezpečí před větrem nebo průvanem. Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků na okenních parapetech pro rodinné a panelové domy. Praktické zábrany proti pádu květinových truhlíků z okenního parapetu POZOR! Rozpěrná tyč o celkové délce.


Zabrání pádu truhlíků z. Jedina patentována varianta uchycení zábrany truhlíků. Absolutně bez zásahu do fasády domu. Naše produkty vhodné zejména na zahradu jsou vyráběny z kvalitní nerezové oceli s matným a kartáčovaným povrchem. Neváhejte a obohaťte svou výbavu exteriéru o praktické pomocníky, kteří ochrání vaše květiny a vylepší vzhled vašeho domu. S upevněním truhlíků na balkony a lodžie většinou problémy nejsou žádné.


Jednoduché držáky se vyrábějí většinou z kovu nebo tvrzeného plastu a truhlíky v nich pěkně sedí. Bývají nastavitelné na sílu zábradlí a je možné je koupit jako sadu rovnou s truhlíky. Poněkud složitější to bývá s truhlíky na oknech. Nerezová zábrana upevní květinové truhlíky na okně a zabrání tak jejich pádu.


Nabízím zábrany (držáky) truhlíků. Jsou vyráběny v různých typech s různými variantami kotvení. Jedná se o jednoduché, kvalitní a vzhledné výrobky s jednoduchou montáží. Teleskopická zábrana proti pádu truhlíku z okenního parapetu v nerezovém provedení je vhodná k usazení mezi okenní špalety.


V2A, kartáčovaný, celoročně do exteriéru - slouží jako zábrana truhlíku. Výrobek je označený jako zábrana stavitelná. Montáž je provedena roztažením teleskopické tyče na potřebnou délku mezi špaletami okna a následným zafixováním této délky.


Praktické a spolehlivé zábrany květinových truhlíků na parapetech jsou vyráběny z prvotřídního materiálu, jakým je kvalitní nerezová ocel. Tento vskutku nenápadný designový prvek je zákazníkům dodáván v několika rozměrových variantách a zvolit si lze i způsob uchycení a provedení zábrana truhlíku bez vrtání. Vyrobeno ze železné pásoviny tl.


Okenní parapet lze skvěle oživit květinovou výzdobou, která každou nudnou fasádu promění k nepoznání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky