pátek 26. ledna 2018

Strunová hlava honda

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Poloautomatická strunová hlava zajišťuje optimální dávkování žací struny dle míry její opotřebení. Pokud je struna zkrácena opotřebováním, stačí.


V katalogu nemáme podrobnější informace o strunová hlava honda. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Universální poloautomatická strunová hlava ke křovinořezům. Sada adaptérů zaručuje její téměř 1 použití do ostatních značek křovinořezů.


Vyžínacia strunová hlava krovinorezu s priemerom 1mm a výškou mm. Strunová hlava je nezbytná pro správnou funkci strunové sekačky. Vybírejte levné a spolehlivé strunové hlavy na Kasumexu.


Stroj Honda zakoupíte pouze na naší značkové prodejně! Stroje HONDA jsou technickým zbožím vyžadujícím řádný předprodejní servis a proto smí být prodávány výhradně autorizovanou prodejnou, formou. Určené pre silóny o priemere mm - mm.


Adaptér je matica M10xľavý závit. Náhradní díly zajišťujeme také pro veškerou komunální techniku a. Průměr hlavy 1mm, závit M10xlevý. Honda GXGXGXGXHHonda GX1GX1GX1GX2Honda GX2Honda GX270. HONDA SSBC E je nástavec vodící tyče se strunovou hlavou pro křovinořez (pohonnou jednotku) HONDA UMC 435.


Nástavec se k pohonné jednotce HONDA připojuje. This feature is not available right now. ALKO PERFECT GT 350TA,RTA 1RTA 1HITACHI. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Husqvarna 5RX - křovinořez.


Zahradní technika, zahradní sekačky, vertikutátory, čerpadla, vodárny, křovinořezy, motorové a elektrické pily, drtiče, vysavače. Používaná pro křovinořezy Hurricane, Honda. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Je vyrobena z odolného hliníku, je vhodná pro většinu křovinořezů s levostranným závitem M10. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jak může být jednoduché natáhnout strunu do strunové hlavy. Nikdy to nebylo jednodušší.


Křovinořez Honda UMK 4EUEET Křovinořez UMK4je vynikající pomocník při likvidaci přerostlých. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Hlava má systém snadného navíjení struny bez nutnosti demontáže těla - stačí jen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky