pondělí 29. ledna 2018

Jak zničit krtka

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Máte někde zkušenosti s tímto přípravkem? Pokud se vám video líbilo, nezapomeňte dát palec nahoru,sdílejte ho a. This feature is not available right now. Jak vyhnat krtka ze zahrady?


Způsobů, jak se ho zbavit, je spousta.

Většina funguje jen dočasně, proto je dobré metody střídat. Pozor si dejte na to, že krtek sice nevidí, ale velmi dobře slyší a ještě lepší má čich. Když na něj něco líčíte, dělejte to v rukavicích. Na lidský pach je zvíře velmi citlivé. Jak chytit krtka a co určitě nezkoušet Pokud nepoužijete pasti, můžete si vyčíhnout, kdy krtek ryje, pak si na něj počkat, chytit jej so kbelíku a odnést hodně daleko.


Určitě nezkoušejte vyplavovat vodou , protože krtek je dost zdatný plavec. Vyrobíte z PET lahve otočný mlýnek tak, že ji z boku na několika místech naříznete a zářezy ohnete. Potom zarazte kovovou tyč do země a upravenou PET lahev na ni nasaďte – jak se točí a tře o tyč, přenáší se kýžené vibrace a zvuky pod zem.


Když do ní bude foukat vítr, lahev bude krtkům pěkně hrát.

Ra jak se zbavit krtka na zahrádce, je mnoho. Bohužel většina nefunguje. A zaručený recept neexistuje. Nebo funguje jen chvíli. Chce to zkoušet, zkoušet a zkoušet.


Tady je mnoho tipů, jak jsme je sesbírali sami, slyšeli o nich nebo nalezli na internetu. Tipy, jak se zbavit krtka Zobrazit fotogalerii U rozhrabování krtinců se totiž můžete i utěšovat (a to v podstatě po celý rok, protože krtek sezonu nezná a ryje kdykoliv, více zde ): „Výskyt krtka značí, že půda ve vaší zahradě je v dobré kondici. VIDEO Jak zničit krtka ! S Mírou na trik s dírou S Mírou na trik s dírou Máme pro vás extra recept z Nového Kostela, obce na samém západě Čech, kde nasadil místní správce fotbalového hřiště proti krtkovi vskutku vynalézavý trik.


Pak můžete buď krtka vyhrabat rýčem (pozor, je rychlý, hrozí že se okamžitě stáhne zpět do chodbičky!!!!! ) a nebo jako smyslů zbavení rychle bodat vidlemi do nory a kolem nory - máte dobrou šanci jej zasáhnout. Po odchytu přestěhujte krtka ze zahrady co nejdál, má totiž výborný orientační smysl a rád se vrací na místo, kde se cítí doma. Pozor, tím, že krtka odstěhujete, nemáte vyhráno ani v případě, že se nevrátí.


Opuštěný dům totiž může zabydlet další krtčí nájemník. Zahradní pomocníci a nepřátelé aneb Jak na hraboše, jak zničit krtka , jed na slimáky, jak zničit kritka, co na krtky, jak na hraboše, jed na krtky, jed na. Vypuzováním krtka výfukovými plyny z auta si otrávíte i své rostliny! Vhánění plynu do chodbiček a následné zapálení by mohlo způsobit výbuch, který by vám mohl zničit zahradu, a vy byste mohli skončit s vážným poraněním. Jak je vidět, návodů na zbavení se krtka je mnoho a záleží na každém z vás, jakou z výše uvedených metod upřednostníte.


Vaše zahrada však při troše vaší snahy má určitě šanci zavřít před těmito malými černými návštěvník.

Marně přemýšlíte, jak se na zahradě zbavit krtků? Krtince jsou velkým problémem proslulých anglických trávníků, okrasných zahrad i užitkových záhonů. TIP: Jak na krtka na zahradě?


Hryzec vodní (Arvicola terrestris) Hryzec vodní žije v blízkosti vod. Na rozdíl od rodinně založeného hraboše žije mimo období páření samotářsky. Vytváří chodbičky dlouhé několik desítek metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky