úterý 23. ledna 2018

Urban štěpkovač

Herrenmode bei Stylight! Hole Dir jetzt Dein Trend Update. Entdecke die coolsten Trends! Finde die aktuellste Kollektion. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Das erfolgreiche Internetportal preis.

Rádi vám je předvedeme na naší provozovně. URBAN SMVvybavený pásovým dopravníkem a skluzavkou. URBAN TRje nesený na tříbodovém závěsu traktoru. Je určený především pro malotraktory , ale lze ho bez problémů používat i za silným traktorem. URBAN jsou připojitelné téměř za jakýkoliv traktor či malotraktor.


The URBAN Branch Loggers tirelessly crush wood to small logs We are producers of URBAN Branch Loggers that crush wood to small logs. Thanks to our long-term experience with our operations, our own development and production, we have brought our loggers almost to perfection. Jaký zvolit kardan pro štěpkovač ? Pro štěpkovače Ra R8-u doporučujeme kardan min.

W při 5min- trojúhelníkový profil ) nebo vyšší. Konstrukce našich strojů nevychyluje pracovní polohu o více jak 25st. Riesenauswahl an Markenqualität. Přídavný tříbodový závěs pro štěpkovač URBAN SMumožňuje nesení štěpkovače s benzínovým motorem za traktorem. An additional 3-point hitch for branch logger URBAN SMallows connection of the branch logger with gasoline engine behind the tractor.


Urbanen gibt es bei eBay! URBAN HMje poháněný hydraulickým motorem. V nabídce je v provedení s dvojitým pytlovačem na rašlové pytle, s pytlovačem na Big-Bag vaky nebo pásovým dopravníkem (nebo m). Nemáte traktor a potřebujete mobilní štěpkovač pro práci v terénu? Máme pro Vás výkonné a spolehlivé stroje – benzínové štěpkovače, které vyrobí.


URBAN EM1je poháněn třífázovým motorem s výkonem 1kW. Na přání je možné instalovat elektromotor s výkonem pouze 15kW (možno připojit do zásuvky A). EM1má schopnost zpracovat větší průměr materiálu než EM70. Tento typ je velice vhodný pro zpracování odpadního materiálu (prkna, latě, odřezky) a dále menších kmenů o průměru do cm.


Proti přetížení je štěpkovač chráněn prokluzem řemenů. URBAN vytvářejí z větví a odpadního dřeva velkou štěpku – špalíky, proto jsou tyto stroje někdy nazývány také jako „špalíkovače“. Nože štěpkovače uvedené do pohybu si větve samy podávají.


Zpracuje dřevo až do 20cm v průměru.

Preisvergleich bei idealo. Hledáte spolehlivé štěpkovače ? S touto velkou štěpkou lze topit i v. CZ – Stroje a technika pro profesionální. Záleží jen na vaší volbě či dispozicích při vašem použití. Vyrábíme štěpkovače na velkou.


Probereme s vámi účel použití a vaše představy a doporučíme nejvhodnější štěpkovač. Celý štěpkovač je jako montážní celek sestaven z dílu, které jsou spojeny šrouby M12. Horní i spodní část okolí spirály je regulovatelná a snadno seřiditelná. Hmotnost celého zařízení je cca 2kg.


Podrobné informace o drtičích a štěpkovačích najdete v článku Drtič i štěpkovač – obě varianty má VARI unikátně a precizně vyřešené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky