čtvrtek 25. ledna 2018

Žací hlava autocut

D-Software für Konstruktion, Planung und Entertainment. Lohnend für kurze Projekte! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Jedná se o automatickou někdy označovanou jako poloautomatickou strunovou žací hlavu, kdy při krátkém přitisknutí hlavy k zemi se žací struna automaticky vysune. Do komfortního provedení žací hlavy se vkládá žací struna zvenku.

Tím odpadá otevírání žací hlavy pro doplnění žací struny. Použití jen se speciálním ochranným krytem nebo univerzálním ochranným krytem. Poloautomatická vyžínací hlava se žacími strunami pro dokončovací práce u překážek, jako jsou zdi, schodiště nebo obruby záhonů a pro práce na. Autocut (12) žacia hlava PolyCut (7) žacia hlava SuperCut (2) Žacie struny (55) Robotické kosačky iMow (24) Akumulátorové, elektrické a motorové kosačky (60) Záhradné traktory (18) Kombi Systém (23) Mu.


Dvoustrunová, pro vyžínání a dočišťování. Komfortní verze dvoustrunové poloautomatické žací hlavy. Pro dokončovací práce u překážek, jako jsou zdi, schodiště nebo obruby záhonů a pro práce na.

AutoCut má zásobník struny a nastavování struny probíhá při provozu nářadí. K tomu se musí horní stranou žací hlavy ťuknout o zem. Tím se uvolní přidržovací mechanismus struny a odstředivou silou se struny nastaví. Doporučený průměr struny.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Možnost poslat i více kusů, i jiné modely značky STIHL,např:FS 12 FS 35 FS. Strunová žací hlava AutoCut 2-2. Automatické nastavení žací struny na optimální délku. Kvalitní výrobek pro profesionální využití.


Vhodná pro začišťovací práce. Brno-město, cena 499Kč, od hanatran na Sbazar. Popis: nové, zabalené, možno osobně Brno-stře pište. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat!


AutoCut C má zásobník struny a nastavování struny probíhá při provozu nářadí.

Nastavení struny se provádí za provozu nářadí ťuknutím o zem. Kontakt se zemí způsobí uvolnění. Stihl AutoCut se zásobníkem struny. Elektrický vyžínač STIHL - FSE - 1. W - žacia hlava AutoCut C - DOM. Výkonný elektrický vyžínač s vyžínacou hlavou AutoCut C. Ideálny k vyžínaniu menších trávnikov a neudržiavaných plôch, k zarovnávaniu okrajov a pre dokončovacie práce okolo stromov, ciest a schodíšť.


Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. Dále pro KM 10 FR 3a FR 460. Vyžíná zvláště rychle a účinně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky