pátek 26. ledna 2018

Maliník heritage

Hotels in Hermitage, TN. Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Heritage je kvalitní remontantní odrůda maliníku vyšlechtěná v USA. Keř je vzpřímeně rostoucí, vyšší, s pevnými, středně silnými výhony.


Plod je malý až středně velký, protáhle tupě kuželovitý, tmavě červený, slabě lesklý, pevný. Chuť je sladce navinulá, aromatická. Plodnost je velká a pravidelná, plodí na mladých letorostech.


Nakupovala jsem podruhé nebo potřetí, plná spokojenost. Brala jsem různých druhů velmi raných až raných brambor, zatím jsem brala Impaly, Rosary a Marabel.

Maliník ‚Valentina‘ – žlutý stáleplodící. Spolehlivě plodí v teplejších a chráněných oblastech. Plody sbíráme začátkem září.


Kontejnerované sazenice pro celoroční výsadby. Remontantní červenoplodá odrůda. Stáleplodící (remontantní) maliník. Plodí na jednoletých výhonech. Rozkvétá na vrcholových částech dřevnatícího letošního výhonu v srpnu a plody.


Velkoplodé maliníky mají dnes už pevné plody, maliny se tak dají i kompotovat a zamrazit. Sběrové období trvá dní, což je dvojnásobek v porovnání s odrůdami plodícími na dvouletém dřevě. Keřík má vzpřímený růst. Chuť plodů je sladce navinulá, velmi dobrá.


Sklízí se od konce srpna. Vhodné do každé zahradní půdy, vhodné hnojení kompostem, či odleželým hnojem. Osvědčený remontantný maliník s množstvím velkých plodů výborné chuti.


Rubus idaeus Heritage ) červená remontantní malina. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies.

Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies. Tmavěčervený maliník, stáleplodící odrůda s vysokou plodností. K přímé konzumaci nebo výrobě zavařenin, marmelá džemů, šťáv. Je odolný vůči různým chorobám.


Zasíláme levně na dobíru po celý rok. Heritage´ je odrůda maliníku, která poskytuje kvalitní středně velké plody vhodné pro přímý konzum i pro zpracování. Vyniká odolností vůči houbovým chorobám a dlouhou plodností. Zraje od poloviny srpna až do konce září. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny.


Protože maliník i ostružiník nesnášejí chlór, hnojiva s obsahem chlóru jsou zcela nevhodná. Malinám se nejlépe daří na slunných stanovištích s dostatkem vláhy, zejména v době květu a nasazování plodů však nesnášejí půdy trvale přemokřené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky