pondělí 22. ledna 2018

Kulaté kleště

Kulaté kleště 1mm pro profesionály od značky Licota. V kategorii Ploché, kulaté kleště naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. S kulatými , půlkulatými nebo plochými čelistmi.


Značky Knipex, Extol a další. Pokud potřebujete speciální kleště na ty nejjemnější montážní práce, využijete kulaté či půl kulaté kleště.

Půl kulaté kleště s břitem a tzv. Ploché, půlkulaté a kulaté kleště Ke zvláštním účelům slouží půlkulaté, kulaté a ploché kleště Knipex. Objednejte si u nás kleště , které Vám dodáme rychle a spolehlivě. Sichern Sie sich jetzt bis zu Rabatt auf Auslaufartikel aus Katalog und weitere Restposten aus dem gesamten Sortiment.


Kleště od nás jsou ta správná volba. Ketlovací kleště kulaté se používají pro tvarování drátů do spirálek či smyček. Základní nástroj pro práci s ketlovacími jehlami a nýty.


Dalo mi trochu práce tento obchod najít, ale vyplatilo se.

S kotoučem se řeže výborně. Hroty brání vyklouznutí uchopeného předmětu, rukojeť potažená PVC. Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích.


Využijte nyní všech výhod internetového obchodu! Hobby řada kleští určená do domácnosti pro běžné použití. Zajímají vás kulaté kleště ? Tak se pohodlně usaďte, uvařte si kávu a do toho. Je totiž z čeho vybírat. Nabízíme vám velmi kvalitní kleště kulaté s kulatými čelistmi značky Stanley, Unior, GPH, Knipex.


Oznámení o zavedení EET. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou. V s břity pro středně tvrdý drát Ø mm a tvrdý drát Ø mm.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Nevhodné pro děti do 6ti let. Držadla kleští jsou vyrobena z protismýkavého měkčeného plastu.


Vlivem barevného nastavení monitoru se může barva zboží lehce lišit od skutečnosti.

Buďte s námi v kontaktu. Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. Jsou konstruovány tak, aby byl tlak na balík ideálně rozložen, což zaručuje spolehlivou a bezproblémovou manipulaci s balíky.


Použité materiály předurčují kleště pro středně náročnou práci. Profesionální kleště kulaté - 160mm za skvělou cenu. Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Webová stránka využívá technická řešení, která se během provozu stránek mohou uchovávat a ukládat v paměti vašeho zařízení (soubory cookie). Oba hroty jsou uhnuté na jednu stranu.


Jejich předností je, že s nimi můžete přidržet drátek na nepřístupných místech nebo ukončit Vámi vedený drátek korálky tam, kam rovné kleště nedostanete. Všechny výrobky německé značky Knipex podléhají přísným kvalitativním kritériím a patří mezi to nejlepší, co můžete na současném trhu zakoupit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky