úterý 23. ledna 2018

Sekačka al ko náhradní díly

Plně automatická péče o trávník stisknutím tlačítka. Postupně do e-shopu přidáváme další náhradní díly. Nenajdete-li v naší nabídce N který potřebujete k opravě Vaší.


AL - KO AL - KO Classic 4. Zboží z této kategorie není zatím zpracováno pro internet. Inzerát sekačka al - ko na náhradní díly v okrese Trutnov, cena dohodou, od djmoonna Sbazar.

Náhradní díly Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější. Lassen Sie ihren Traum in Grün wahr werden. Mit innovativen Geräten von AL-KO. Mähroboter, Akku-Geräte, Vertikutierer und mehr.


Hier das passende Gerät. Jetzt Gartengeräte online kaufen! JAK HLEDAT VE FIREMNÍCH ROZKRESECH. Otevřete odkaz na stránku firemních rozkresů. E Plus elektrická sekačka Classic 4.

Potřebujete servis, nebo se Vám rozbila zahradní sekačka ,křovinořez, motorová pila nebo čerpadlo či domácí vodárna? Na prodávané zboží, zajišťujeme kompletní sortiment náhradních dílů. Vhodný zejména pro modely: Alko: Silver 4B Premium, Silver 4BR Premium, Silver B Comfort, BR Comfort, 4Bio - Combi. Pro anonymní měření návštěvnosti používáme cookies podle našich podmínek ochrany soukromí.


Ačkoliv vám nabízíme kvalitní zahradní techniku, je možné, že se některá součástka po čase používání opotřebuje nebo zničí. Proto je dobré si s předstihem pořídit některý náhradní díl do vámi koupeného produktu. NÁHRADNÍ DÍLY JSOU TŘÍDĚNY PODLE TYPU MÍCHAČKY A DLE DRUHU DÍLU. Vyberte si vhodné náhradní díly na křovinořezy Hecht, Alko, Nac a další.


Sekam i stupnovy svah a proto jsem si take objednal nahradni pojezdova kola, ktera jsem zatim nepotreboval. Nemohl jsem je sehnat, tak jsem zavolal dovozci, ktery je sehnal a pres servis mi je poslal za maloobchodni cenu. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Klasická sekačka v ekonomické variantě bez pojezdu s prodlouženou zárukou vyrobená v Evropě za atraktivní cenu.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Snadné startování pomocí klíčku Pohodlné sedmistupňové centrální nastavení výšk. SP-I Highline Moderní a komfortní, tak se prezentuje benzínová rotační sekačka 46. Vyvinuta v Německu a vyrobena v Rakousku nabízí tato sekačka nejvyšší kvalitu.


Díky modernímu designu se neztratí v žádné zahradě. ASTNÁ VOLBA Benzínová sekačka s extra vysokým ocelovým šasím pro nejlepší výsledek při sbírání trávyPro využítí 7-mi leté prodloužené.

Délka nože 4mm Průměr stř. Prodám lištovou sekačku vari na náhradní díly nebo k opravě,při lonském sekání porucha Cena: - (Celá ČR) Stiga Benzínová sekačka Prodám funkční benzínovou sekačku STIGA B. Tak jak vertikutátor pracuje, dochází. Nože pro vertikutátory : SOLO Dolmar Hecht Marina Brill Alko Mtd Cub Cadet Wolf.


Všechno zboží pochází z oficiální české distribuce daných značek - pozor na nelegální dovozy, nebudete mít do budoucna zajištěný servis ani náhradní díly ! Balení zboží Zboží je zabaleno v originálních obalech od výrobců, je kompletní (výrobky označené bez aku jsou bez akumulátoru a nabíječky). V oddělení náhradní díly ke křovinořezům najdete. Ceny v eshopu mohou být odlišné od cen na prodejnách, všechny jsou uvedeny v CZK včetně DPH , skladové dostupnosti jsou orientační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky