pondělí 22. ledna 2018

Zatravňovací dlažba betonová

Dlažba BEST - KROSO nabízí zeleně z celé plochy. Všechny zatravňovací dlažby jsou ve výrobě opatřeny impregnací, která zamezuje nasákavosti betonu a omezuje ulpívání povrchových nečistot. Právě tvarem si zvolíte, jak velký podíl zatravnění chcete mít.


Tato vysoce ekologická venkovní dlažba umožňuje řešit současně zpevnění i. Používá se pro terénní úpravy, zpevnění travnatých ploch a svahů, pojízdné plochy, pro osobní a lehké automobily.

ZATRAVŇOVACÍ TVÁRNICE DLAŽBA VEGETAČNÍ PŘÍDLAŽBA ŽLABY ŠTĚRBINOVÝ ŽLAB ODVODŇOVACÍ ŽLAB EUROPA. Zatravňovací a vegetační žlaby. Fotogalerie realizovaných projektů.


Potřebujete zpevnit svahy n. Betónová zatrávňovacia dlažba ABW je ideálna, ak potrebujete spevniť pojazdnú plochu a zároveň poskytnúť priestor tráve a prírode, aby oživila prostredie. Dlažby Ploty a zdicí prvky Tvář dřeva Tvář kamene Obrubníky a palisády Prvky zahradní architektury Betonové obklady Svahové prvky Vegetační dlažby a žlaby. Dlažba je vyrobena z cementů, přírodních kameniv a ekologicky nezávadných zušlechťujících přísad a pigmentů.

Trávník, který spoutáte. I tak by se dal popsat systém zatravňovací dlažby, který zanechá před vaším domem. Díky nové technologii využívané společností BEST získává betonová dlažba diametrálně odlišné vlastnosti od klasických betonových dlažeb. Je to především odolnost při styku s nečistotami, snadnější čištění a vyšší odolnost dlažby proti mechanickému poškození. Nakupte ihned nebo poptejte u. Používá se pro velmi zatěžované plochy, jako jsou parkoviště, příjezdové cesty nebo jako stání pro koně.


Plastová zatravňovací dlažba Eco Rasenwabe o rozměru 5x 3mm. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.


Naše zatravňovací dlaždice z recyklovaného PE jsou charakteristické vysokou odolností proti kolísání teplot a UV záření. Tvrdost a odolnost použitého materiálu zaručuje životnost v řádech desítek let. Vzhledem k pružnosti použitého materiálu je plastová zatravňovací dlažba dokonce pevnější než betonová dlažba. Kvalitní stání u domu je nezbytností, bez které se dnes obejdeme jen velmi složitě.


Každá domácnost disponuje minimálně dvěma vozy, které je zapotřebí. Dlažba splňuje odpovídající ČSN a díky své pružnosti je ještě pevnější než dlažba betonová.

Výhody této zatravňovací betonové dlažby. Získáte jednak přírodní vzhle vysokou pevnost dlažby, mrazuvzdornost a odolnost povrchu proti změnám klimatu, ale i dobré adhezní vlastnosti dlažby. Mnozí z nás ale ocení to, že dokonale splyne s prostředím. Naše plastová zatravňovací dlažba má 4× nižší hmotnost než betonová dlažba, a je tedy lehčí i na manipulaci a přepravu do místa.


Vybírejte dlažbu ze dvou velikostí. Prodej betonové (hladká, tryskaná, vymývaná), pryžové a zatravňovací dlažby. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


Díky skvělým vlastnostem betonu vydrží tato betonová dlažba i nepříznivé vlivy počasí a bude vám sloužit celé roky. Betonové zatravňovací tvárnice jsou klasikou, která tu byla první a stále se s ohledem na cenovou dostupnost hojně využívá. Najděte dodavatele pro téma zatravňovací dlažba betonová. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí.


Unikátní betonová dlažba Eko-flor je díky svému L profilu použitelná nejen jako dlažba zámková, ale i jako zatravňovací. Různým pootočení kostek můžete vytvořit jak souvislou plochu, tak i mozaiku s mezerami pro růst trávy nebo pro doplnění kostkami jiné dlažby LiaStone. Základní prvky mohou být obohaceny o speciální doplňky, díky kterým může zatravňovací systém přesně kopírovat tvar terénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky