středa 31. ledna 2018

Semmelrock dlazba

Nasledujúca stránka ponúka prehľad všetkých produktov Semmelrocku. Pre výber produktu môžete použit filter. Kritéria filrov je možné vzájomne kombinovať.


Objavte rôznorodosť farieb, formátov a povrchov našich dlažieb a položte si základný kameň pekného domova. Venkovní dlažba, zámková dlažba v různých barvách, tvarech a povrchových úpravách. Zkrášlete Vaše terasy, chodníky, cesty a zahrady.

S betonovou dlažbou Semmelrock máte mnoho možností různých kombinací. Moderní i rustikální dlažba pro každou zahradu. Pre všetkých tých, ktorí majú radi veľké priestory.


Veľkoformátový program dlažieb Senso Grande sa postará o suverénnu scenériu a obzvlášť sa dobre. Jasné a jednoduché formy. Umbriano: každá kocka je unikát.


Ako rezaný prírodný kameň. Decentne a prirodzene pôsobiaca elegancia vďaka prírodným, jemne upravovaným povrchom.

La Linia sa prezentuje ako čistý a jednoduchý ale popritom elegantný. S ľahkosťou sa dajú tvarovať úzke vinuté chodníčky, záhradné dvory ako aj kruhy a najrôznejšie obrazce. Vytvorte si svoj vlastný návrh záhrady či terasy prostredníctvom mobilnej aplikácie „Garden Visions“ od spoločnosti Semmelrock. La Linia dlažba působí decentně a přirozeně díky přírodnímu a jemně vymývanému povrchu. Svým formátem splňuje požadavky na moderní design.


Zámková dlažba Semmelrock pre mesto, obec, či záhradu. Na výber máte z rôznych povrchov, textúrovaný, kartáčovaný, pieskovaný, a mnohe dalšie. Prodej obkladů, dlažeb a vybavení koupelen. Grafické 3D návrhy zdarma.


Certifikovaná prodejna RAKO. Vlastnosti produktu: CityTop je klasická betónová dlažba, ktorej povrch ponúka jednoduchý a decentný charakter. Akcia ŠPECIALIZOVANÝ PREDAJ v celej SR zámková dlažba akcia premac akcia semmelrock akcia chyžbet platne palisády plotové murovacie tvárnice žľaby Pre plne funkčnú stránku je potrebné povoliť Javascript. Produkty Semmelrock to najwyższej jakości różne rodzaje kostki brukowej.


Nowoczesna kostka brukowa, kostka brukowa biała, kostka brukowa z posypką. A Semmelrock innovatív mobil applikációja életre kelti elképzeléseidet és lehetővé teszi, hogy megtervezd kerted burkolatát. V rámci výzkumného projektu pod vedením společnosti Semmelrock bylo v časovém horizontu měsíců simulováno celkově mil. Vyzkoušejte si vybrat a navrhnout dlažbu pomocí chytré aplikace od Semmelrocku!


Nákup bez rizika - dní na vrátenie.

S dopravou zdarma pri on-line objednávke nad 400€. Upozorňujeme Vás, že po zmene predajne, bohužial nemôžeme prevziať terajšie údaje z Vašeho nákupného košíka, zoznamu, ani porovnanie tovaru. Dlažba skladom - do 48h u vás doma. Skladebná dlažba ve více než 4variantách vč. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte dlažbu za.


Betón je moderný stavebný materiál, ktorý sa vyznačuje dobrou tvárnosťou, pevnosťou, odolnosťou a dlhou životnosťou. Možno ho formovať a opracúvať. Vonkajšia dlažba je gresová, mrazuvzdorná, má vynikajúce technické parametre, vďaka ktorým je pre exteriér domu a terasy najvhodnejšia.


Inzeráty zámkovej dlažby na predaj a kúpu zdarma v online bazári.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky