čtvrtek 25. ledna 2018

Slnečnicové semienka

Nemusíte sa teda vôbec báť, že by ste pre ne v kuchyni nenašli využitie. Vitamín E cirkuluje po celom tele a neutralizuje voľné radikály, ktoré by inak poškodili štruktúry obsahujúce tuk, a molekuly ako sú bunkové membrány, mozgové bunky a cholesterol. Nedostatok vitamínu Bspôsobuje zápalové reakcie organizmu na kĺboch či svaloch, pričom nízka hladina vitamínu Bzapríčiňuje bolesti hlavy, nevoľnosť či poruchy spánku. Zloženie: slnečnicové semienka lúpané, natural.


Produkt je zabalený v uzatvárateľnej sklenenej fľaši, ktorá zabraňuje prenikaniu vlhkosti.

Pridaj si ich do kaše, jogurtu, cesta na chlieb alebo nimi posyp celozrnné tyčinky. Tekvicové semienka , tak ako aj iné druhy semienok, sú však veľmi kalorické. Našťastie, sú to tie správne kalórie.


Avšak pokiaľ je vaším cieľom. Nie je preto divu, že sú dnes súčasťou mnohých diét zameraných na zdravý životný štýl. DmBio slnečnicové semienka si vás získajú svojou orechovou chuťou a všestrannou použiteľnosťou. Majú orieškovú chuť a jedia sa najčastejšie pražené.


Hoci existujú semienka s vyšším podielom proteínov ako slnečnicové , netreba ich opomínať.

V sto gramov slnečnicových semien je až g bielkovín. Len polievkové lyžice semienok slnečnice pokryjú dennú odporúčanú dávku vitamínu E. Semienka na nakličovanie BIO. Slnečnicové , tekvicové semienka a píniové orechy. Mix semienok vhodný na ochutenie šalátov, raňajkových zmesí a pod.


Majú vysoký podiel vlákniny a bielkovín, vitamínu C, železa, horčíka, omega-mastných kyselín a antioxidantov. Konzumáciou slnečnicových semienok. Sú síce vysoko kalorická, ale ľahko stráviteľná.


Sú veľmi bohatá na vitamíny Ba E. Sú skvelým zdrojom proteínu, vlákniny, železa a antioxidantov. Nasucho opražené ako aj surové. Chutia vynikajúco v pečive, šalátoch, polievkach.


Napriek tomu, že konzumácia slnečnicových semienok je zdraviu prospešná, neodporúča sa konzumovať semienka každý deň. Je to z toho dôvodu, že semienka patria k vysoko kalorickým druhom potravy, no zároveň ich organizmus vie dobre stráviť. Výskum ukázal, že konzumácia slnečnicových semienok môže redukovať riziko zápalov u starších ľudí a znížiť riziko srdcových ochorení.


Prečítajte si: “Potrebujem drahé chia semienka , alebo ich prekonajú tekvicové a slnečnicové ” Zhodnotenie – jediný dôvo prečo by ste ich nemali jesť je ten, že Vám nechutia. Odborníci na výživu radia tekvicové semienka ako prvé v tabuľke potravín.

Počas praženia obracačkou miešame a převracíme. Môžeme ešte jemne posolit, ak máme soľ radi. Doba praženie závisí na výkone, ale pohybuje sa medzi až minútami. Vezmi rovno tri nech máš.


Obsahujú vysoké množstvo vápnika a vitamínu E. Treba ich však konzumovať opatrne. EcoBag kg - 1€ Balenie kg - € Balenie 7g - € Balenie 5g - € Balenie. Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor.


Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý. Medzi hlavné dôvody, prečo jesť slnečnicové semienka , patrí fakt, že obsahujú živiny, ktoré sú zodpovedné za správnu hladinu. Lúpané semienka slnečnice natura.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky