pondělí 20. května 2019

Aquapark olomouc ceník

Entdecken Sie den einzigartigen Schreinerhof - Ihr Hotel für die ganze Familie! Zobrazit aktuální ceník. AQUAPARK OLOMOUC aktuálně.


Es bietet den Bern interessante Erholungs- und Erlebnisattraktionen, eine Ruhezone, Massagen und Solarium. Das alles in einem attraktiven Ambiente unter einem Dach.

Die Anlage besteht aus einem Hallenbad und einem Freibad mit grünen Ruhezonen. Es befindet sich in der Nähe des Einkaufszentrums Hana. Je to vůbec první adrenalinový aquapark na Moravě.


Najdete jej v městské části Olomouc - Slavonín, v blízkosti obchodního centra a zábavního parku Haná. Odpolední hodina a půl v celém areálu přijde jednoho dospělého na 1korun, celý den jen v letní části na 1Kč. Aquapark Olomouc byl uveden do provozu 1. Akvapark má otevřít brány 1.

VIP Bonus klub Další informace. Návštěvníkům nabízí zajímavé adrenalinové a relaxační vodní atrakce, odpočinkové zóny, masáže a solária v atraktivním prostředí. Olomoucký aquapark je ideálním místem pro celou rodinu.


To vše v atraktivním prostředí v rámci jednoho komplexu, tvořeného vnitřní bazénovou halou a venkovním areálem s travnatými rekreačními plochami. V blízkosti obchodního centra Haná. Ihr wertvolles Reisewissen ist jetzt gefragt.


Helfen Sie mit, objektive Informationen wie in Reiseführern anderen Gästen zur Verfügung zu stellen. Pro ty, kteří milují adrenalin, jsou tu k dispozici nejrůznější vodní atrakce. Návštěvníci toužící po odpočinku zase ocení relaxační zónu s wellness službami a saunou. Poukaz na vstup do sauny 1min. Zájezdy a organizované skupiny nad platících osob mají skupinovou slevu ve výši z celkové částky.


Nelze kombinovat s jinými slevami. Aquasvět ( aquapark ) Chomutov je moderní sportovní a rekreační areál v městské části Zadní Vinohrady, nedaleko Kamencového jezera. Je součástí sportovně a kulturně společenského areálu Nový Chomutov.


Cookies ermöglichen eine bestmögliche Bereitstellung unserer Dienste. Mit der Nutzung unserer Seite erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies verwenden.

Podmínky služeb se řídí podle platného ceníku. Uložený kredit může návštěvník využít k úhradě služeb a občerstvení bez použití hotovostních. Nemusí tedy hledat speciální hotely, které mají tobogán či aquapark. V Primorsku je totiž skvělý aquapark s názvem AquaPlanet přímo v centru města a tedy dostupný z většiny hotelů.


Dárkový poukaz je platný po dobu měsíců od data zakoupení. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete. Ceník tělocvična a sportoviště Dětský triatlon začne v aquaprku 29.


Jednou z tradičních sportovních akcí v našem městě je triatlonové klání Železný knedlík, jehož součástí je závod Triatlonové naděje, který je určen pro děti. Dopravní obslužnost je zajištěna formou městské hromadné dopravy – je možné využít autobusovou linku č. Na zdejším krytém bazénu chybí jen přestřihnout pásku a otevřít brány. Zastupitelé dnes po téměř dvouhodinové rozpravě schválili ceník vstupného.


Hlavní rekreační bazén má délku 5metrů, šířku 2metrů a hloubku metrů. Celková plocha bazénu činí 5m². Poznejte svět relaxace, klidu a pohody. K dispozici jsou dvě finské sauny, které se vytápějí na 1°C a °C, přičemž vlhkost vzduchu je pouze.


Zatímco vám budou k dispozici vířivky, sauna nebo parní sauna, kde snadno doplníte energii, děti budou po vyzkoušení všech vodních atrakcí a tobogánů příjemně vyčerpané.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky