pátek 24. května 2019

Zahradnictví jižní čechy

Rádi Vás obsloužíme a těšíme se na Vaši návštěvu. Zahradnické centrum je součástí profesionální sdružení. Prosím Vás mám před sebou proměnu staré zahrady za novou a chci se prosím zeptat, jestli bych tu nenašla nějakou dobrou duši, která by mi poradila, kam na Jihu (prachaticko, strakonicko, budejovicko) pro zdravé, krásné kytičky, keře, jehličnany, kde budou slušní, i poradí a hlavne kde budou mit popisek oné květiny. Naše společnost nabízí veškeré služby zahradnictví, prodej ovocných stromků, okrasných rostlin, návrhy a realizace sadových úprav, údržbu soukromé a veřejné zeleně, návrhy a realizace zahrad.


Mimo jiné spolupracujeme s stavebními firmami,realizujeme náhradní výsadby, provádíme zahradnické práce v soukromých i veřejných prostorách.

Celkem záhy „přebytky“ zvítězily a nabyly na šíři. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Z ekonomických důvodů byly postupně provozovny v Nových Hradech a Českých Velenicích uzavřeny.


Zakrslé roubované jehličnany - čarověníky, ovocné stromy a keře, růže, chryzantémy - multiflory, velkokvěté k řezu. Okrasné dřeviny, solitérní rostliny, balkonové květiny a letničky, zeleninové sadby. Prodejna zahrádkářských potřeb v areálu zahradnictví. Návrhy a realizace zahrad.


Svatební a pohřební vazby(dovoz řezaných květin až do domu).

Prodej v našem zahradnictví je nepřerušen! Balkonové květiny a letničky! Realizace zahrad - zahradnictví jižní Čechy Zahrádka může mít mnoho podob. Je možné ji ladit čistě do pěstitelského, užitkového, nebo okrasného rázu. Ahoj, máte někdo tip, kde sehnat prostokořenné stromky a keře v jižních Čechách?


V okolí Tábora, Soběslavi, Veselí, Českých Budějovic atp. JIŽNÍ ČECHY - Nedávný snímek rozkvetlého malého náměstí ve Strakonicích upoutal. Z Milevska dorazil snímek dalšího krásného záhonu. Ten se nachází nad kostelem na milevském náměstí a záhon má v péči milevské zahradnictví Martina Trávníčka.


Do zahradnictví proudily po celé odpoledne davy lidí. Návštěvníci měli možnost ochutnat také dýňové polevky, které vařilo sedm týmů. K dispozici byla i ochutnávka specialit z cukety. Podívat se přijeli dokonce i dabér Vilém Udatný a herečka Sabina Remundová, kteří mají toto zahradnictví v oblibě.


Zkušenosti, reference a profesionální tým! Navržení konečného vzhledu zahrady a její následná realizace však vyžaduje více než jen odhodlání. Na začátku firmy jsme se zaměřili na prodej ovocných stromků od předních pěstitelů z České republiky.

Naše zahradnictví se nachází směrem na Týn nad Vltavou. Do této velikostní kategorie náleží většina pěstovaných druhů, z nichž v našem zahradnictví naleznete například různě barevné kostřavy, ostřice, dále pak dochany a metlice. Pořádáme sezónní samosběr jahod!


Tato skupina zahrnuje především ozdobnice. Najdete jistě zahradnictví, kde se o okrasné rostliny i keře skvěle starají, koupíte je ve výborném stavu, bez nemocí, plísní či škůdců. Daleko více je ale těch, které rostlinám příliš nerozumí, a záruka i servis Vám skončí v okamžiku, kdy zaplatíte u pokladny. Jižní Čechy – Klapání nevídaného počtu čapích zobáků se letos ozývá v Hluboké nad Vltavou. Letos se tu vylíhlo rovnou devět čápů.


Ještě o jednoho čápa více odchovali na komíně v místním zahradnictví. Tyto stránky jsou zde pro všechny, kteří se chtějí dovědět o více či méně obvyklých dřevinách, kteří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky