středa 29. května 2019

Prodej jabloní

Vážení zákazníci, v současné době pracujeme na nové nabídce ovocných stromků pro podzimní sezónu, postupně budeme přidávat nové odrůdy. Nabídka jabloní s požadavky pro naše podmínky. Staré odrůdy jabloní - Termíny uvedené u jednotlivých stromků jsou orientační. Mohou se měnit v závislosti na počasí.


Přijeďte si doplnit sortiment do Vaší zahrady, širokou nabídkou vysokokmenů, především více jak původních a krajových odrůd jabloní , vzrostlých roubovaných ořešáků, paletu rybízů a angreštů a různých druhů a barev růží.

K létu neodmyslitelně patří ovoce, a když zmiňujeme ovoce, tak na prvním místě jsou jednoznačně jablka. Jabloně jsou pěstovány v mnoha odrůdách. Ovocná školka Bruzovice-Velicesta.


Ovocné školky se nachází v obci Bruzovice v okrese Frýdek-Místek v nadmořské výšce 3m. PRODEJ ČESNEKU - PĚSTOVÁNÍ ČESNEKU - DOMÁCÍ ČESNEK - ČESKÝ ČESNEK - PĚSTITEL ČESNEKU - PRODEJ ČESNEKU ZE DVORA. Již dvě desetiletí pěstujeme pálivý český česnek v Podkrkonoší.


Přesné množství a odrůdová skladba k prodeji bude oznámena na přelomu července a srpna. Taktéž bude stanovena cena pro daný rok.

Stromky jabloní jsou k dispozici jako špičáky ( výška – m) Dvouleté stromky jabloní a hrušní jsou ve tvaru čtvrtkmenu, polokmenu, popřípadě vysokého špičáku. Je k dispozici cca odrůd jabloní a hrušní v částečném rozsahu nabídky z minulého roku. Specializujeme se na venkovní ibišky, sloupcovité jabloně a další odrůdy ovocných stromků na malé zahrádky. Všechny produkty můžete zakoupit zde, v. Vybrané nejkvalitnější rezistentní odrůdy včetně novinek, jako jsou sloupovité jabloně.


Prodej ovocných a okrasných stromků Jen osobní odběr. Zaměřili jsme se na nejvhodnější podnože do našich podmínek. Věnujeme se vybíráním zakrslejších forem jabloní a ostatního ovoce. Sezónní otevírací doba: Na podzim od: 20.


Středa - sobota: - hodin Adresa. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. Okrasné dřeviny, alejové stromy, konifery, rùže, trvalky. Návrhy a realizace zahra údržba zelenì. Zasíláme rostliny poštou nebo si u nás můžete rostliny vybrat napřímo.


Prodáváme pouze to, co sami vypěstujeme a garantujeme 1 pravost česneku, který pěstujeme výhradně z českých odrůd. Nabízíme prodej českého česneku přímo z naší sklizně. Nové výsadby jabloní je možné zapěstovat až do výšky čtyř metrů, čímž je možné dosáhnout vyšších výnosů.

Dobrý večer, chcem sa opýtať, dajú sa kúpiť niekde v Česku niektoré z nových odrôd jabloní , ktorých výstavné plody sa predávajú v hypermarketoch? Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu – poradenství. Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu. Doporučujeme: Prodej potřeb a vybavení pro dům, hobby a zahradu V nabídce zahradní technika, nářadí, grily, krby, jezírka, filtrace, čerpadla, pařeniště, miniskleníky i skleníky včetně příslušenství.


František Lexman, Olešnice u Červeného Kostelce - nabízíme prodej ovoce, jablka, jahody, švestky, broskve. Více o výběru vhodných odrůd stromků, o sázení ovocných stromků a další informace o pěstování najdete v článku Ovocné stromky. Díky dlouholetým zkušenostem s jejich prodejem vám můžeme garantovat vysoce stabilní odrůdy a maximální vitalitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky