pondělí 27. května 2019

Dobřany modrá hvězda

Freuen Sie sich auch auf ein Restaurant mit einer großen Gartenterrasse. In allen Zimmern erwarten Sie kostenfreier Internetzugang und Sat-TV. In Ihrem Bad eine Dusche und Pflegeprodukte.


Hosté zde najdou dvoulůžkových pokojů s kompletním vybavením a pro náročnější je k dispozici apartmán. Vergleichen Sie Hotelpreise und den günstigsten Preis für Modrá HvĚzda Pension für das Reiseziel Dobřany.

Schauen Sie sich Bilder an und lesen Sie. This restaurant has earned 3. Sídlí na hlavním náměstí v nepřehlédnutelném modře omítnutém domě. Typ pivovaru: Pivovar restaurační. Typy piva: spodně kvašená plzeňského typu speciály spodně kvašené speciály svrchně kvašené.


Zajímavost: Pivovar Modrá hvězda se podařilo otevřít u příležitosti 620. Dobřanská Vánoční Hvězda Black IPA 15° Jedná se o vánoční verzi, kdy původní black IPA byla ochucena badyánem, což mělo za následek, že z výborné černé IPY plné hořké čokolády, kávy a grepů vznikl hodně kořeněný perník. Provozujeme pivovar a restauraci s celkovou kapacitou restaurace 2míst.

Nabízíme speciality staročeské pivovarské kuchyně. Místo výkonu Dobřany, střídavé směny pondělí - neděle, zájem o obor, zaučíme na českou kuchyni, komunikace základní, práce ve dvojici s místním kuchařem. Good selection of quality beer. Super svetle, more a german pils than a bohemian pilsner, the distance from the border and the abundance of german speaking guests. Ano jedná se o restaurační minipivovar Modrá Hvězda v Dobřanech.


Vážení přátelé a příznivci našeho piva z Dobřanského Pivovar Modrá Hvězda, připravili jsme pro Vás novou video upoutávku. Pivovar - restaurant Modrá Hvězda We just stopped here to have a beer and we didn´t eat anything so I can´t evaluate the quality of meals. Věříme,že se Vám bude líbit. Vás zveme na oslavu 15ti letého výročí Pivovaru Modrá Hvězda. Připraven je bohatý program zábavy.


Podívejte se na recenze a zážitky těch, kteří v restauraci Modrá hvězda Dobřany byli před vámi a zkontrolujete si během pár vteřin restauraci, do které. K dispozici je dvoulůžkových pokojů s kompletním vybavením a apartmán. Zajišťujeme snídaně či balíčky. Located on Dobřany ’s main square, Hotel Modrá Hvězda has its own brewery offering different types of unpasteurized beer.


It also has a restaurant with a large garden terrace. Free internet access and satellite TV are standard in all rooms. Fil and I took the bus from Pilsen to visit a new brewery called U Bizona (The Bison) in the village of Čižice.

Moje sbírka pivních tácků z pivovaru Dobřany (Modrá Hvězda ). Restaurace Modrá hvězda Dobřany v Dobřanech už se těší na vaši návštěvu. Masaryka 15 Modrá Hvězda - prohlédněte si nabídku, fotky a hodnocení. Více zjistíte na portále České hospůdky.


Kontaktní informace, mapa a trasa, kontaktní formulář, otevírací doba, služby, hodnocení, fotky, videa a oznámení od Pivovar Modrá Hvězda , Restaurace. Modrá Hvezda Dobrany on RateBeer. Czech Republic, Dobrany.


Up SR zpracovává osobní údaje (zejména identifikační a kontaktní údaje a údaje o plnění této Smlouvy) smluvní strany, jejích. Get address of Pivovar Modrá Hvězda - Dobřany , submit your review or ask any question about Pivovar Modrá Hvězda , search nearby places on map. Pivní styl: světlý ležák Bohemian Pilsner.


Pivovar: Modrá Hvězda ( Dobřany , Plzeňský kraj, Česká republika) Sládek: Petružák Petr. Autor receptu: Petružák Petr. Nižší jemný říz, vyšší plnost. V chuti sladší sladové, s lehkými tóny jablečných křížal, s nižší hořkostí a lehce bylinně chmelovými tóny.


Ty leží na řece Radbuze jižně od Plzně a pyšní se nejenom pěkným historickým centrem, ale také známým pivovarem Modrá hvězda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky