čtvrtek 23. května 2019

Zastřešení vstupu

B) Při zaslání stříšky je účtováno přepravné a balné 300Kč. Zakrytí polykarbonát, šindel a jiné. Moderní vchodové stříšky se proto hodí jak pro zastřešení vstupu do domu, ale také provozoven.


V sortimentu najdete jak venkovní stříšky nad dveře s fixními rozměry, ale také libovolně nastavitelnou délkou. Tyto designové fasádní prvky přinášejí - kromě vizuálního zvýraznění prostoru kolem vstupu - především ochranu před nepřízní počasí.

Zastřešení vstupních dveří Vám obratem dodáme kamkoliv. Použitím skla lze vytvořit prostor - chráněný koridor - po obvodu fasádního pláště nebo u vstupu do objektu a zároveň nebránit prostupu denního světla. Ve spodní části je do pryžového t ěsn ění osazeno na L úhelníky bronzové drátosklo tl. Nosný prvek tvo ří ocelová. Typy dveří ke vstupu pod zastřešení bazénu.


Přestože lze zastřešení bazénu odsouvat, je vhodné do něj umístit dveře. Slouží zejména ke vstupu pod zastřešení v chladnějším nebo větrném počasí, kdy nechceme odjíždět s celým zastřešením.

Typ a umístění je závislé na typu konstrukce, tvaru bazénu, výšce bazénového lemu, apod. Standardní šířka dveří se pohybuje v rozmezí - 1cm. Původní zastřešení bylo.


Hrozí vám jejich vypadnutí? Potom už na nic nečekejte a pusťte se do jejich výměny. Brzy poznáte, že jste učinili správné rozhodnutí. Poptávám odstranění původního poškozeného betonu před garáží (cca m2) a před vstupem do domu dlaždic (cca 8m2) a nahrazení zámkovou dlažbou.


Distribuční sklad máme ve městě České Budějovice , nicméně díky naší on-line prodejně ObchodProDílnu. Námi vyráběné a montované moderní stříšky na míru umožňují zastřešení vzdušným řešením pomocí kombinace elegantních nerezových úchytů a skleněné desky. This video is unavailable.


Vchodové stříšky v různých velikostech, tvarech, číré či tmavé. Polykarbonát, sklo, včetně. Stříšky nad vstup do domu, zastřešení vstupu do domu.


Tvar zastřešení je ve tvaru W. Konstrukce je kombinací podélných a příčných vazníků zaklopena trapézovým plechem.

Spodní část konstrukce je opatřena podhledem. Podhled nejen architektonicky sjednocuje vzhled nádraží, ale také slouží jako ochrana cestujících před úkapem kondenzace a jako ochrana před sedáním ptactva. TESAREM - ukázka altánů a pergol. Obloukem nerušící vzhled vstupu do domu, jednoduchá a rychlá montáž, dokonalá ochrana vchodových dveří a léty prověřená kombinace hliníkových profilů ošetřeny práškovou barvou s výplní z komůrkového polykarbonátu nebo plného akrylátu (plexi) - to jsou námi nabízené pultové stříšky Robelit. Naše SVJ poptává zastřešení venkovní schodiště.


V současné době je schodiště vystaveno povětrnostním vlivům. Na zastřešení bazénů se vyrábí ve formě dutinových desek, které mohou obsahovat například diagonální výztuhy pro větší pevnost. Vstupní podesta je částečně. Dodávají se v různých barvách, nejčastěji transparentní, opálová, dále pak bronzová, bílá, modrá, zelená apod. Jsou opatřeny UV ochranou, takže lépe odolávají slunečnímu záření.


Naše zastřešení je možno vybavit systémem sběračů jednotlivých segmentů. V tomto případě je při zatažení a odtažení zastřešení nutno ručně uvolnit aretaci pouze krajních segmentů. Obsluha zastřešení je takto mnohem jednodušší a rychlejší. Pokoj u vstupu je možno využít jako pracovnu.


Montovaný dům je svým bezbariérovým řešením vhodný i pro bydlení osob se sníženou pohybovou schopností. V ceně domu není zahrnuta cena za garážové stání, zastřešení vstupu a za okolní úpravy kolem domu. V ceně díla je základová deska a vyřízení povolení stavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky