čtvrtek 23. května 2019

Přípravek proti mravencům

Prášek proti mravencům – univerzální (a levné) řešení Nejoblíbenějším pomocníkem v boji proti mravencům ovšem dodnes zůstává klasický prášek na hubení mravenců. Obsahuje účinnou látku, která mravence neuvěřitelně přitahuje – a to tak, že ji sami donesou do vlastního hnízda. Granulát proti mravencům je růžově zbarvený a patří také do skupiny účinných prostředků k hubení mravenců na terasách, v altáncích apod.


Granulát opět mravenec nanese na své tělíčko a odnese do hnízda, kde zničí celou kolonii. Protože nezapáchá, je vhodný jak do obytných, tak užitkových prostor. Biotoll proti mravencům - prášek je insekticid ve formě jemného bílého prášku, který účinně likviduje mravence (ale např. i mouchy, rybenky) a zároveň před nimi dlouhodobě chrání prostory.


Jedná se o kontaktní insekticid. Hmyz nemusí prášek sníst stačí, aby přes něj přelezl. Je vysoce účinný také v potrubí, protože se zachytí na vertikálních površích. Insekticidní postřikový přípravek s dlouhodobým účinkem určený pro zásahy proti hmyzu v domácnostech, zdravotnických zařízeních, potravinářských provozovnách, společenských zařízeních, proti švábům, rusům, mouchám, komárům, štěnicím, blechám, molům šatním, mravencům, vosám, rybenkám, roztočům, škůdcům potravin a tkanin. Loxiran S - přípravek proti mravencům.


Insekticid ve formě granulované návnady určený k poprachu nebo postřiku k odstranění obtížných mravenců na cestách a jiných zpevněných nebo vydlážděných plochách, terasách apod. Neobsahuje syntetické pyretroidy. Proti mravencům působí po pozření i kontaktně, ale její efekt není hned znát.


Ten se spustí v okamžiku, až dělnice nanosí velké množství do mraveniště a nakrmí s nimi královnu i larvy. Staničky lze umístit všude tam, kde běžné insekticidy nelze, ať už z důvodu bezpečnosti či nedosažitelnosti místa. Jejich použití je bezpečné. S mravenci lze nyní bojovat ekologicky!


Přípravek proti mravencům koupit o objednat u OBI. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. Je ideálním pomocníkem k odstranění mravenců. S našimi projekty porostete. Prostředky proti škůdcům) Hodnocení produktu:.


Charakteristika produktu Formitox je účinný přípravek proti mravencům všeho druhu, kteří často. Tekutý koncentrát určený k aplikaci postřikem proti lezoucímu hmyzu s rychlou a okamžitou reakcí a dlouhodobým účinkem. Nejlepší je aplikovat přípravek brzy ráno, nebo pozdě večer, když je většina mravenců v mraveništi.


Výhodou tohoto výrobku je, že je plně biologicky rozložitelný. Okamžitě hubí všechny druhy mravenců. Autoplay When autoplay is enable a suggested video. Výherce soutěže o sadu nádobí Morreti Od 18. Morreti od partnera soutěže Zásilkového obchodu Orion.


Chrysanthemum cinerariaefolium ). Postřikový insekticid proti mravencům. Výhody: účinná látka je „uschována“ v mikrokapsulích a účinkuje až po odpaření vody, tj. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Používejte biocidní přípravky bezpečně. Bioformatox - přípravek proti mravencům Je to jediný nechemický nejedovatý prostředek z potravinářských surovin proti škodícím mravencům. Rychle účinkuje a nevadí rostlinám. Tento mazlavý gel mravencům velmi voní, chutná jim, a likviduje je okamžitě po požití. Aplikuje se velmi snadno – stačí vytlačit z tuby jednu kapku gelu po jednom metru vždy do míst výskytu mravenců ( na chodníky, zídky, do mravnčích cestiček, i na kmeny stromů, po kterých mravenci lezou).


Vyjídají místo vás vaši spižírnu mravenci? Jsou doslova všude, kam se podíváte a vy toho už máte dost? Stále hledáte, bohužel bez valného úspěchu.


Insekticid BROS prášek proti mravencům 1a 250g Účinný přípravek ve formě prášku je určen pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky