čtvrtek 30. května 2019

Sazenice jahod praha

Sladké, šťavnaté a voňavé! Odrůdy Korona, Honeoye, Elsanta, senga sengana. Sazenice zasíláme od poloviny března do vyprodání.


Ideální jarní termín pro výsadbu jahodníku je od poloviny března do přibližně do konce dubna. Samosběry jahod , malin a ostružin v okolí Prahy. Díky tomu, že produkujeme pouze kvalitní sazenice jahod po kterých je stále větší a větší poptávka JSME NEJVĚTŠÍMI PRODUCENTY SAZENIC JAHOD V ČR.

Přijďte k nám a přesvědčte se. Prodej bude vzhledem k horkému a suchému počasí zřejmě až od září. Aktuální katalog firem v kategorii prodej jahod Hlavní město Praha. Kdy je nejlepší doba pro výsadbu jahodníku?


Sadba jahod je tedy více odolná vůči nepřízni počasí. Mezi naše hlavní pěstované odrůdy patří HONEOYE, POLKA, RUMBA, KORONA a KARMEN. Několik jahod rozmačkejte a zubním kartáčkem naneste tlustou vrstvu směsi na zuby.


Ponechte ji na zubech dvě až pět minut a poté důkladně omyjte.

Na závěr si zuby vyčistěte fluoridovou pastou, aby vám kyseliny v jahodách nepoškodily zuby. Kontakty s mapami sběrných míst přehledně na jednom místě. Jste z Prahy a máte chuť na čerstvé jahody? CENTRUM JAHOD - SAZENICE CENTRUM JAHOD - SKLIZEŇ Kvalitní plody narostou jen na zdravých a silných sazenicích. Nové výnosné odrůdy dovážíme z Holandska a Itálie.


Mražené, čerstvé zelené a zakořenělé v květináči. Nabízíme k prodeji nejen sazenice jaho ale také keřového rybízu (červený, černý, bílý). Vzhledem k velikosti sazenic i kontejneru, ve kterém jsou zasazeny, jsou sazenice dostupné pouze při osobním odběru v Otmarově. Na cenu se raději zeptejme přímo pěstitele předem, abychom předešli nedorozumění a měli klid.


S výběrem ideální odrůdy pro vaši zahradu vám rádi pomohou zahradnici v našem zahradnictví ve Studenci u Třebíče. Pro pěstování jahod bohatých na lehce stravitelné cukry, vlákninu, minerální látky i vitaminy je ideální humózní provzdušněná půda, neutrální až mírně kyselá. Důležité ale také je, aby na záhonek mělo dostatečný přístup světlo. Ve stínu totiž jahodník příliš plodit nebude. Jahodník se lépe ujímá a rychleji prokoření Do země lze před výsadbou zapravit některé z plných hnojiv – Cererit, NPK, Synfertu – v množství zhruba deset kilogramů na ar.


V příštím roce na jaře se jahody přihnojí ledkem, po sklizni opět plným hnojivem, lehce zapraveným do země. Vyséváme do výsevního substrátu a necháme klíčit v teple. Jakmile se objeví první pravé listy, přepícháme po jedné rostlině do sadbovačů nebo jiných malých nádobek.

Následně jsou rostliny zabaleny do neprodyšné fólie, aby se zabránilo vysychání , a jsou v bednách uloženy do chladícího boxu. Jahody - sadba jahod - Jahody jsou bezesporu nejoblíbenější ovoce v našich zahradách. Toto velmi žádané ovoce je trendem na celém světě a není tedy divu, že se jahod konzumuje několik milionů tun ročně.


Popis: Dobře se rozrůstají, vhodné i jako půdokryvná rostlina. Potřebují pravidelnou okopávku a dostatečné pletí. Pokud si chcete výborné jahody vypěstovat sami, můžete si u nás zakoupit sazenice ověřených odrůd jahod. Vám potom pošleme přepravní službou DPD. Podrobnější popis najdete v záložce ODRŮDY JAHOD.


Přelovice jsou malá obec v Pardubickém kraji (km od Lázní Bohdaneč), žije zde jen cca 2obyvatel. Zatím není jasné, kdy zde letošní samosběr začne. Postupně se sortiment rozšířil o prodej meruněk, třešní, malin, samosběr jahod a p. Přijímáme objednávky na sazenice jahod k podzimní výsadbě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky