pondělí 27. května 2019

Ptačí budky prodej

Můžete vybírat ze široké nabídky budek a krmítek , stejně tak z několika variant barevného provedení budek i krmítek. Vyrábíme a prodáváme ptačí budky , krmítka pro ptáky, hmyzí domečky, domečky pro ježky a další výrobky ze dřeva pro zvířata. Veškeré námi vyráběné ptačí budky se dají otevírat z důvodu čištění.


Pro budku si prosím zvolte barvu z našeho vzorkovníku a vybrat si můžete i. Co může být příjemnějšího než probouzení se do ptačího zpěvu, pokřikování hladových mláďat vykukujících z budky nebo poskakování ptáčků na krmítku. Vhodné pro sýkorky, vrabce a jiné drobné venkovní ptactvo.

Dřevěná krmítka pro ptáky. Krmítka pro ptáčky jsou vyrobena ze dřeva. Venkovní ptačí krmítka přilákají různé druhy ptáků a vy je budete moci celý rok pozorovat.


U nás seženete jak dřevěná otočná, závěsná, tak i keramická krmítka. Tyto budky používáme především pro druhy, jejichž nároky na umístění hnízda jsou natolik specifické, že univerzální budky jim nevyhovují - jde např. Ptačí budky prodej Zde můžete vidět nejlevnější ptačí budky.


Těmto typům budeme v budoucnu věnovat zvláštní pozornost. Konstrukce budek vychází z osvětšených typů , daných a požadovaných rozměrů v souladu s požadavky Ornitologických sdružení.

Instalací ptačí budky do zahrady přispějete k ochraně přírody a zasadíte se o rovnováhu a pestrost živočichů ve vašem okolí. Děti dřevěná budka pro ptáky také jistě nadchne - mohou pozorovat fascinující ptačí svět na zahradě, a přitom se učit mnoho zajímavého o přírodě a koloběhu života. Nabízím budky pro Sýkorky. Přední část je výklopná dá se po sezóně vyčistit.


Zároveň je ale bude nutné pravidelně čistit, takže se k nim ze žebříku musíte pohodlně dostat (další možností je zavěsit budky na háček, ze kterého je lze sundat i pomocí tyče). Pro drobné pěvce je vyhovující výška mezi 2-metry, holubi a kavky již vyžadují výšku kolem m. Výroba a prodej ptačích budek a krmítek pro ptáky z převážně březového dřeva za bezkonkurenční ceny. Klasická ptačí budka pro. Budky ze smrkového dřeva. Chytré budky budou na prodej Český projekt Ptáci online umožňuje sledovat život ptáků v jejich hnízdě a sbírat o nich vědecké poznatky.


Tým okolo Markéty Zárybnické do budoucna plánuje víc rozšířit spolupráci se školami. Všechny budky lze jednoduše otevřít, pro snadné každoroční čistění. Stříšku budky lze zvolit přírodní ( pouze nátěr), lakovanou (silnovstvá lazura-lak ), lepenkovou ( pískovaná lepenka ) nebo plechovou ( pozinkovaný nebo měděný plech ). Vnější nátěr je proveden ekologickou barvou či lakem dle požadavku.


Vletový otvor je chráněn kovovými sponami, proti vyklování. Na budce je připevněný závěs pro zavěšení na strom. Inzerát ptačí budka v okrese Písek, cena 300Kč, od cupikna Sbazar.


Krmítko pro ptáky bříza, střecha do A, cena 180kč.

Pokud upřednostníte nákup ptačí budky , vybírejte velmi pečlivě. Ve většině případů se nabídka v hobbymarketech či zahradnictvích (kamenných i internetových) omezuje na předražené, nekvalitní kusy z podřadných materiálů, jež jsou kýčovitě přizdobené. Speciální pečovatelská služba z. S BudCam krmítky a budkami, které mají zabudovanou Full HD kameru, můžete pozorovat ptačí život ve svém chytrém telefonu.


BudCam jsou tak trochu jiná ptačí krmítka a budky. Umožní vám totiž detailně pozorovat život sýkorek, vrabců, špačků nebo brhlíkůskrze zabudovanou Full HD kameru. Když se ve vámi vyvěšené budce vylíhnou třeba malé sýkory nebo brhlíci, radost jistě vyváží tu trochu námahy, která je potřebná k vyrobení a vyvěšení nové budky a její pravidelné údržbě.


Navíc jsou budky a krmítka krásnou dekorací, která oživí každou zahrádku. Součástí budky je pruženka na zavěšení (například okolo stromu). Název Ptačí zahrada je registrovaná chovná stanice anglického bull terriéra.


Jméno stanice jsme nás napadlo podle ptáků - papoušků, se kterými zahradu sdílíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky