pondělí 20. května 2019

Alstroemeria pěstování

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. FOTO: Adéla Taitlová, Právo.

Alstroemeria Friendship. Kvalitní péče přináší květy. Podobně jako jiřinky mají i alstromérie hlízovité kořeny a jsou citlivé vůči mrazu. Nehodí se proto k trvalému venkovnímu osázení.


Je vhodná k řezu, protože květy ve váze vydrží dlouho. Většina moderních hybridních rostlin alstromérie se množí v laboratoři. Bylo vyvinuto mnoho hybridů a asi 1kultivarů s různými značeními a barvami, od bílé, zlatavě žluté, oranžové přes meruňkovou, růžovou, červenou, fialovou a levandulovou.

Vzhledem k tomu, že květina má dlouhou stopku,někdy dosahuje více než jeden metr, vypadá velmi krásně a ekologicky v kytici. Tato hlíznatá rostlina pochází v Jižní Ameriky, kde se pojídá podobně jako brambory. U nás se ve sklenících pěstuje k řezu a je často nabízena v. Střevíčník - návod na pěstování Umístění Polostín bez přímého slunce v poledne. Velmi vhodné místo je na severní straně budovy. Rostliny mohou dosahovat až metry.


V létě je optimální hodnota ° C, v zimě asi ° C. Minimální přípustná teplota je ° C. V ruském rozhovoru najdete jiné jméno - alstroemerii. V přírodě je více než 2odrůd krásné květiny. Tvoří trs velkých sitě zářivých listů barvy červené či růžové. Je to nenáročná a oblíbená rostlina.


Taková krásná a jemná květina, jako je alstroemerie, se může stát hlavní výzdobou vaší předzahrádky, krásnou kulisou nebo existuje v souladu s mnoha krásnými obyvateli krajiny. Vzhledem k vysoké nadmořské výšce (v některých případech až metru) a jasné paletě barev: od růžové až fialové, vypadá krásně jako pozadí pro růží. Pak hrozí výsadba improvizovaného materiálu: piliny, suché listy, rašelina, atd.


Můžete pokrýt výsadbu netkané látky.

Z hlediska pěstování vyžaduje teplé stanoviště s dobře propustnou půdou. Je sice rostlinou mrazuvzdornou, ale zimní vlhko ji škodí, proto je zimní ochrana před vlhkem nezbytná. Navzdory jižnímu původu je možný i růst. Rady a návody pro úspěsné pěstování a to požadavky na světlo, teplotu, vlhkost a zalévání. Dracéna, Dračinec, Dracaena pěstování , rady a návody Pokojová dracéna, Dračinec, Dracaena kapání bývá způsobeno nízkou vzdušnou vlhkostí bytu.


Běžná pokojová teplota je pro pěstování ideální. V zimě by teplota neměla klesnout pod ° C. Na příliš chladném stanovišti listy žloutnou a opadávají. Květiny alstroemeria litgu sahají od mandarinky až načervenalé oranžové , alstroemeria patagonica je low- pěstování a nese žluto- oranžové květy , aneobvyklé alstroemeria isabellana nese úzké , dolů , obklady , korálové květy zakonče. Pěstování alstroemerie doma.


Rodina, do které tato rostlina patří, se skládá z více než 2druhů. Rozlišuje vzpřímené pružné kmenové a hlízové kořenové systémy. Květy alstroemerie jsou velmi krásné.


Mohou mít jinou barvu od bledě žluté, růžové až po fialovou a červenou. Na každém okvětníku můžete vidět tenké tmavé pruhy. Oceňuje se, že na jedné rostlině se může objevit až velkých jasných květin. Všechny jsou vymalovány intenzivně červenou barvou.


Vžil se pro ně symbolický název ženich a nevěsta. Zvonek můžete pěstovat jak v. Z botanického hlediska jde o vytrvalé rostliny s větvenými podzemními oddenky a hlízovitě z tlustými a křehkými kořeny. Chceme-li frézie pěstovat v květináčích doma, je vhodné je zasadit již v lednu nebo únoru, aby nám dříve vykvetly. Ideální je skleník nebo zimní zahrada.


Teprve po nasazení poupat frézie přenášíme domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky