čtvrtek 22. srpna 2019

Vřetenové sekačky test

Zpravidla nevyžadují připojení k elektrické energii a díky přesným nožům a specifickému způsobu sečení trávu neničí. Tyto sekačky jsou ovšem vhodné na malé a lehce dostupné plochy, kde není nutný vysoký výkon a automatický pojezd. Jak dosáhnout krásného trávníku bez benzínu nebo elektřiny?


This feature is not available right now. Ta je tak méně postižena vnějším zásahem a nežloutne.

Jejich využití je však efektivní především pro velmi malé plochy s délkou trávy max. Vybrali jsme nejlepší vřetenové sekačky na trhu podle recenzí uživatelů a testů renomovaných organizací v různých cenových relacích. Využívají pevný, centrální nůž, ke kterému jsou připojeny spirálovité nože na vřetenu. Jeho pohybem a otáčením dochází k odřezávání trávy, která je pak krásně rovná a neroztřepená.


Manuální vřetenové sekačky jsou nesmrtelnou klasikou a konstrukčně nejjednoduššími z testovaných modelů. Jejich největší výhodou a zároveň negativem je fakt, že jejich jediným pohonem jste vy, respektive vaše ruce. I proto jsou často využívány k údržbě tzv.


Robotické sekačky , často označované také jako automatické sekačky , byly ještě do nedávné doby pouhým snem mnohých zahradníků.

Dnes se pomalu stávají běžným, ale hlavně také cenově dostupným sortimentem v nabídkách mnohých společností. Home Dům a zahrada Nejlepší zahradní sekačky TEST. Náš odborník vám představí princip sečení vřetenové sekačky a doporučí,. No, tak to je tak nesmírně zajímavý test a samozřejmě, že každý by. Pokud uvažujete o koupi vřetenové.


V naší recenzi vřetenových sekaček jsme se zaměřili především na stále velmi oblíbené ruční modely, ale v dnešní době nemůžeme opomenout i jiné formy pohonu. Levné vřetenové sekačky takové pravidlo v zásadě splňují. Je však potřeba být na pozoru, jelikož nízká cena může být důsledkem jiných nedostatků. Vřetenové sekačky se skvěle hodí především na menší plochy a opravdu precizní údržbu anglického trávníku. Použitý materiál může být nekvalitní, na první pohled zavádějící výbava nebo nedostatečný výkon.


Mnohdy cenu ovlivní i prestiž značky, která cenu oproti srovnatelným produktům může zvednout výše. Nevýhodou je vyšší pořizovací cena a náročnost na uskladnění. Bubnové sekačky se dostanou i do těžce přístupného terénu plného kamení a náletových dřevin. Jsou to zkrátka velké stroje s nutností parkování. Pominu, že i vřetenové sekačky jsou benzínové a test se o nich ani slovem nezmínil.


Ale věnujme pozornost redakčnímu stylu testu. Od té doby je pravda, že se v tomto segmentu příliš nezměnilo.

Titulek je tendenční, protože test. Až na to, že se firmy vyrábějící tyto ruční vřetenové sekačky slučují, tudíž se rozdíly mezi jednotlivými značkami stírají. Vaše rozhodování při výběru sekačky na trávu bude spojeno s požadavkem na pohon (ruční nebo motorové), na způsob žacího ústrojí (vřetenové, rotační, listové,bubnové případně strunové), na velikost sečené plochy (malá, střední a velká), na členitosti terénu a samozřejmě na cenu dané sekačky.


Počet testovaných produktů: 115. Máte-li zahradu, neobejdete se bez sekačky. Proto pro vás provádíme nezávislé testy sekaček benzínových, elektrických. Elektrické sekačky jsou poháněny elektromotorem, který je nutné mít zapojený v elektrické síti po dobu sečení.


Akumulátorová sekačka je poháněna akumulovanou energií v baterii, a tak nevyžaduje napojení k síti. Motorové sekačky využívají spalování benzínu na pohon, obecně jsou to nejrozšířenější sekačky na trhu. Důležitou roli v testu sehrává také obsluha sekačky.


Vyzkoušeli jsme je na různých typech terénů. Do hodnocení zahrnujeme rovněž vybavení, spotřebu či hlučnost. Je ideální pro stříhání každé 2-dny, kdy zkracujete výšku trávy jen o malý kousek. Benzinové sekačky Weibang představují naprostou špičku v oblasti benzinových sekaček na trávu.


S přehledem vyhrávají testy sekaček. Jejich kvalita, ale i dobrá cena z těchto sekaček dělá nekompromisní stroj pro náročného uživatele. Nejlepší výsledky v sečení a sběru trávy, široký výběr motorů a výbavy.


Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i. Na naše sekačky na trávu se můžete 1 spolehnout - s elektrickým, benzínovým a Aku pohodnem. Rotační sekačky , strunové sekačky i bubnové sekačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky