středa 7. srpna 2019

Ruční vertikutátor cena

Elektrický vertikutátor zajistí dokonalou péči o váš trávník bez velké námahy. Trávník bude dokonale provzdušněn, zdravý, hustý, krásně zelený a zbavený nežádoucích zbytků rostlin. Oživuje tak travní drn do hloubky. Provzdušňovače nezasahují přímo do hlíny, ale pomocí hustého systému drápků sbírají odumřelé části rostlin a mechů.


Ruční provzdušňovač trávníku (vertikutátor) FX-RL400.

Snadno a rychle provzdušníte Váš trávník. Cena výrobku : 45- Kč včetně DPH Základní a velmi důležitý úkon při údržbě trávníku je provzdušňování. Na hřídeli má však svisle umístěné vertikutační nože, které nařezávají travní drny a zbaví trávník staré plsti a mechu. Vertikutátor je stroj svým vzhledem podobný sekačce na trávu.


Pružiny pak všechny nečistoty a odumřelé zbytky trávy shrabou a trávník dokonale vyčešou. Kypří a provzdušňuje zeminu a zvyšuje absorpci vody a živin do trávníku. Velice lehký, přitom účinný provzdušňovač trávníků Fiskars Quikfit provede.


V nabídce nůžek na trávu máme například ruční nůžky na trávu servo GS42.

Je lehký, snadno se s ním pracuje, nezabírá místo. Může jít o univerzální zahradnické hrábě s několika výměnnými nástavci, nebo ručně poháněný strojek s kolečky. Inzerát Ruční vertikutátor Lidl v okrese Ostrava-město, cena 250Kč, od Jakub Adámek na Sbazar. Má odnímatelný koš na sběr travního odpadu, který použijete, nechcete-li nechat zbytky trávy zetlít.


Robustní elektrický vertikutátor určený pro větší plochy. Riwall plastová skoba pro instalaci. Válec s 15-ti ocelovými noži.


Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými hroty pro efektivní výsledek lze centrálně nastavit do poloh. Lidl Akční cena : 49Kč Platí do: Neděle 19. Platí v prodejnách Strážce Více informací o produktu Akční nabídka Ruční vertikutátor již skončila. Kypřič trávníku z řady GARDENA combisystem slouží k odstraňování mechu, travní plsti a plevele.


Možnost rozložit pro snadnější uskladnění. Ideálně osobní odběr Ostrava nebo Frýdlant nad Ostravicí. Tyto nože svým otáčivým pohybem a ostrostí snadno zajíždí do půdy, kterou tímto naruší a provzdušní.


Prodám ruční vertikutátor. Lze jej používat v průběhu celé sezóny a je-li používán pravidelně, pomáhá zabraňovat tvorbě mechu.

Pracovní záběr představuje cm. Standardní výbavou jsou dva válce – vertikutační s noži a prov. Kč Cena produktu bez dop. Na hriadeli má však zvislo umiestnené vertikutačné nože, ktoré narezávajú trávne steblá a zbavia tak trávnik starej plsti a machu.


Pružiny potom všetky nečistoty a odumreté zvyšky trávy zhrabú a trávnik dokonalo vyčešú. Správně nastavený vertikutátor by měl trávník mělce proříznout a nezanechat hluboké brázdy. Trávník přejíždíme v na sebe navazujících pásech rovnoběžně a poté křížově. Při neudržovaném trávníku vás překvapí velké množství vyhrabané travní plsti.


Potěší i cena tohoto vertikutátoru, která je cca. Hmotnost je také nižší, konkrétně o celých kg. Na takto malé trávníkové plochy stačí elektrický vertikutátor. Pokud takový vertikutátor budete používat nejvýše dvakrát za rok, můžete tohoto praktického a navíc uživatelsky přívětivého zahradního pomocníka opět snadno uklidit do garáže.


Samozřejmostí je možnost výměny válce s noži za drátový válec, který se hodí pro jemnější provzdušňování trávníku po čas celého roku. Provzdušněním se totiž naruší neprodyšný povrch, který brání přístupu vzduchu, vody a živin. Florabest FHV B- Vysoká účinnost s oscilujícími lopatkami z nerezové oceli - Pro důkladné odstranění mechu, plevelů z trávníku - Ideální pro pravidelné uvolňování a provzdušňování půdy.


Přenosná pračka s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i vodu. Cirkular je namenjen dakle sečenju drveta, metala, aluminijuma i može biti klasična ručna al.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky