pátek 9. srpna 2019

Bílé oblázky

Seznamte se s naší nabídkou okrasných oblázků neboli valounků z přírodního kamene. V našem kamenictví se zaměřujeme se na zakázkovou kamenickou výrobu, pomníky, opravy hrobů, sekání a zlacení písma, písmo na sklo, údržbu a čištění. Fantazii se meze nekladou a proto nabízíme okrasné drtě a oblázky v mnoha barvách a velikostech.


Z materiálů jsou to například mramor, vápenec, terrakota, láva, tufa, břidlice a další. S množstvím potřebným pro vaši realizaci rádi poradíme. Třpytivě bílé oblázky Thassos jsou oblíbené zejména pro široké využití v okrasných zahradách, ale hodí se také na dětská hřiště, či do gabionů.

Rozjasní Vaši zahradu k nepoznání. Bílé mramorové valounky - oblázky můžete využít jako luxusní dekorační prvek ve Vašem bytě a domě, na zahradách k obsypání rostlin, keřů, stromů, ploch kolem bazénů nebo na hroby. Plocha pokrytá kameny či oblázky je totiž na údržbu mnohem méně náročná než trávník. Tříděné čisté říční oblázky na vysypávání ploch, okrasných záhonů, obsypy domů.


Oblíbeným druhem okrasných kamenů jsou oblázky a drtě z pravého mramoru, ruly, žuly, či pískovce, které mají více jak barevných variant ve více jak frakcích (velikostí). Výrazně objemově větší jsou valouny, fontány a masivní solitérní kameny , které dokáží vytvořit nevšední trvalou dominantu zahrady. Bílé dekorační mramorové valounky s lehkým šedým nádechem.


Je možné s nimi vytvořit jednolitý čistí bílý koberec. Krásně se hodí například k záhonům nebo ke kmenům stromů.

Kolik valounků - oblázků objednat ? Vyměřte si plochu, kterou potřebujte pokrýt valounky a přepočítejte jí na m 2. Bílé oblázky - Specifikace Placaté bílé lesklé oblázky, vhodné jako podstavec k přilepení různých dekorací, mohou posloužit místo jmenovek - viz foto - popsáno fixem zlatým z naší nabídky. Stálá, vodě a poškrabání odolná vliesová fototapeta Bílé oblázky bude efektní ozdobou každé místnosti. Jednoduchý způsob lepení bez viditelných.


Nabízíme sněhobílé oblázky z Řecka, okrasné zahradní kameny z Turecka,solitérní kameny, šlapáky, andezit, atd. Oblé přírodní kamenivo menších frakcí je často vyhledávaným sortimentem. Oblázky jsou oblíbené zejména pro široké využití v okrasných zahradách, ale hodí se také na dětská hřiště, či do gabionů. Dovážíme je pro Vás přímo z vybraných pískoven ze Slovenska.


V případě, že zde nenajdete požadovanou barvu či frakci mramorového oblázku či drtě, neváhejte nás kontaktovat pro cenovou nabídku. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Okrasné oblázky neboli valounky z třpytivě bílého mramoru jsou velmi zajímavým dekorativním doplňkem v interiéru i exteriéru. Valounky jsou z pevného nenasákavého mramoru a jsou mrazuvzdorné.


V nabídce máme šest velikostních frakcí těchto mramorových valounků. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších druhů okrasného kamene na našem trhu. Okrasné dekorativní přírodní kameny z naší nabídky mají mnoho podob barev, struktur a možností využití.


Velká nabídka frakcí a druhů za.

Dekorační štěrky, drtě a oblázky pestrých barev. Oase Akvarijní dekorace bílé oblázky. Celkem Vám v této kategorii.


Oblázky jsou určeny k harmonizaci našich životních a pracovních prostor, pomocí různých barev přinášejí prospěšnou energii do našeho domova. Feng Shui oblázky dekorují Vaše akvárium, stejně jako podporují tok pozitivní energie. Ty se dodávají v různých mramorových barvách, které prohloubí svůj lesk po umístění do vody.


Mramor je tvrdý kámen, který nekalí vodu. Přenechám za odvoz více jak mhlíny z výkopu. Nicméně se nejedná o kvalitní hlínu, ale spíš směs hlíny, pískovce, jílu, sem tam kámen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky