pátek 23. srpna 2019

Sauna plzeň roudná

Sicher durch den Winter. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Provozní doba dle objednávek na tel.


Každá sauna a hydromasážní vana má samostatný vstup, vlastní sociální zařízení, dvoulůžko, lehátko, minibar, MPpřehrávač (možné použít vlastní nosiče) a bude sloužit pouze Vám. Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8.

Rádi Vás přivítáme v našich saunách, kde se můžete zahřát nejen na těle, ale i na duši a to díky příjemnému prostředí a maximálnímu soukromí, které Vám poskytujeme. Potírna s možností nastavení teploty. Ochlazovací bazénky s venkovní ochlazovnou, laminátová káď nebo bez ochlazovny.


WC, sprchy – k dispozici sprchový šampon, vysoušeč vlasů. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Bazén, vířivá vana, privátní sauna.


Restaurace Saloon Roudná Členité řešení restaurace přímo vybízí k pořádání malých i větších setkání, narozeninových party, ale také pracovních meetingů, vánočních večírků a podobně. Saunování uvolňuje tělo i duši a přináší psychickou i fyzickou relaxaci, pohodu a přispívá k obnovení fyzických sil.

Ohřátí těla nad tělesnou teplotu je velmi příjemné a relaxující. Ustajujeme koně a chováme koně vlastní, ze kterých rádi vidíme vyrůstat i sportovní naděje. Jezdecký klub Dvůr Roudná.


Umíme vařit Chcete se výborně najíst a pobavit v místě, které má svojí historii, svoji atmosféru a kde jste vždy vítáni? Přehled míst v Plzni, kde je možné saunování. Možnosti saunování v Plzni. Privátní wellness pro až osoby. Vířivka, dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar.


Sauna-Sets zu Schnappchenpreisen! Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny. Představte si ideální kombinaci služeb přímo v samotném srdci historické části města Plzně. Vaše směnárna pro Západní Čechy a Plzeň Každý den se vám snažíme nabízet ty nejvýhodnější kurzy pro nákup nebo prodej valut bez poplatku. Směnárnu Eurowex naleznete v centru Plzně v ulici Otýlie Beníškové mezi Kauflandem a Saským mostem.


Free Shipping In Canada Over $75! Od našeho milého personálu si můžete zapůjčit ručník či prostěradlo za poplatek Kč. Oficiální FB stránka tenisového klubu SK Sportcentrum Roudná.


Penzion a restaurace Stará Roudná je váš druhý domov na krátkodobých i dlouhodobých služebních cestách, nebo navštívíte-li plzeňsko jako turisté.

Komfortní služby, přátelská rodinná atmosféra, výborná kuchyně a poloha v těsné blízkosti centra v historické čtvrti Roudná vám umožní plně se věnovat účelu, za kterým jste k nám přijeli. Zdeňka Blechová - egyptské a antické lázně Plzeň Bazén se slanou vodou, whirlpool a himálajská solná sauna. V lázních můžete čerpat energii ve whirlpoolu v pyramidě, odpočívat v solné sauně a hydromasážní vaně, regenerovat v infrasauně s mořským klimatem či plavat v bazénu se slanou vodou. Návštěva sauny působí na psychiku člověka, protože pomáhá uvolňovat hormony štěstí. Pozitivně působí i na obranyschopnost organizmu a posílíte díky ní kardiovaskulární systém.


Plavecký klub Slávia VŠ Plzeň z. Vergleichen und echt sparen. Nur 5m vom Zentrum von Pilsen und 8m von der Pilsener Brauerei entfernt erwartet Sie die Stará Roudná Penzion. Das Restaurant serviert Steaks und.


Všechny naše pokoje jsou vybaveny zdravotními matracemi, LCD TV, venkovními žaluziemi, klimatizací, bezplatným připojením k internetu a prostorem pro práci. Dále se zde nachází sauna a kotelna. Book and enjoy your stay in Prague for less!


Prostor je vytápěn plynovým kombi kotlem Junkers. Masáže Plzeň - Roudná , Plzeň. Obchody U Lidušky fungují jako každodenní kamenné farmářské trhy.


Bez ohledu na rozmary počasí u nás vždy najdete široký sortiment čerstvých potravin. Roudná (německy Raudna) je část statutárního města Plzeň. Nachází se v severním sousedství středu města v městském obvodu Plzeň 1. Sport centrum Koloseum nabízí mnoho možností - squash, solárium, spinning, box a nejen to.


Kompletní seznam služeb najdete na stránce Sport Plzeň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky