čtvrtek 8. srpna 2019

Stání pro dvě auta rozměry

Stání pro auta , garážové stání , přístřešky pro dřevo. Univerzální použití garážového stání pro dvě auta s pultovou střechou dovoluje umístit konstrukci samostatně do prostoru, nebo ji připojit k určité budově. Jedná se o jednoduchou a prostornou konstrukci garážového stání , která Vás velmi příjemně překvapí svou cenou. Máme pro vás efektivní, levné a moderní řešení – garážové stání pro dvě auta tradičního německého výrobce Siebau. Tyto designové carporty vynikají precizním zpracováním a použitím materiálů výhradně prémiové kvality.


Použité jsou dostatečně dimenzované profily zaručující odolnost vůči sněhovému zatížení.

Popis: , pergola, přístřešek pro auto , pevná. Projekt na stání pro dvě auta jsem objednal na GServisu. Nechtěl jsem platit příliš velkou cenu za projekt.


Na parcelu nám stání osadil kamarád. Ocelové stání typu STEEL T pro dvě auta ve tvaru Y. Výměna dřevěného zastřešení za rovný přístřešek průjezdu. Připravili jsme pro Vás garážové stání pro dvě auta bez středového sloupku.


Součástí přístřešku je i zahradní domek, který je rozdělen vnitří příčkou na dvě části.

Přístřešek poskytuje dostatek úložného prostoru. Parkovací stání jsou dle normy nejméně 3m, ideálně 5m x min. Různé typy přístřešků pro dvě auta Dle dispozicí prostoru, kam hodláte stání pro auta umístit, můžete vybrat přístřešek, pod nímž budou stát auta vedle sebe nebo za sebou. V nabídce se nachází i přístřešky pro více aut, které se uplatní například u firem nebo na veřejných parkovištích.


Budu stavět garážové stání pro obytné auto a dvě osobní. Garážová stání pro stroje. I my chceme postavit na zahradě přístřešek pro osobní auto. Chtěla bych čtenáře poprosit o plán. Jinak otec stání na dvě auta má, ale není krytý, je to jen na sloupech, takže tam byla cena jinde - i když jen ty trámy stály dost, a protože to má špičatou střechu (aby to navazovalo na dům), tak se zase prohnul na taškách.


Prodám garážové stání pro dvě auta ze smrkového,hoblovaného dřeva. Možnost dopravy a montáže. Dřevěné garáže a přístřešky pro auta poslouží každému, kdo chce na zahradě či u domu ochránit své auto před nepřízní počasí. This feature is not available right now.


U placených stání jde o zisk, tak proč jich tam nenamačkat co nejvíc, že? Já provozovat vlastní placený parkoviště, tak taky udělám co. Trámová garážová stání vyrábíme v provedeních pro auto nebo pro auta , případně dle požadavku.


Uvedená provedení jsou kompletní hoblovaná stavebnice sestávající se ks sloupků profilů 10xnebo 14x14cm, štítové a střešní.

Pakliže uvažujete již nyní o tomto širokém dvoj-přístřešku, doporučujeme vám speciální verzi ALU D - přístřešek pro dva vozy. Díky těmto modifikacím dokážeme najít optimální velikost garážového stání. Zde najdete malou typizovanou nabídku a proto nás neváhejte poptat s Vámi požadovanými rozměry na stání , zpracujeme Vám cenovou nabídku a poradíme s řešením detailů na základě našich zkušeností. Z praktického hlediska rozměry použít lze, ale pokud budete v projektu prokazovat parkovací stání pro dopravu v klidu, je to už jinak. Základní rozměry osobního vozidla dle ČSN jsou nyní jednotné x (výška 80)m.


Celá konstrukce a její spoje jsou čepované, což zaručuje. Dle požadavků zákazníka připravujeme cenovou nabídku dřevěné garáže pro jedno i dvě auta. Stavba dřevěné garáže svépomocí již není žádný problém, rádi Vám dřevěné garážové stání připravíme jako stavebnici a poradíme jak postavit garážové stání.


Jedna garáž může mít jedno až tři stání se společným vjezdem. Střecha stojí na čtyřech nohách (hranolech) vzdálených od sebe na šířku metrů což dává dost místa pro dvě auta vedle sebe. Zasklení izolačním dvojsklem.


Hodnocení bylo užitečné. Nenašli jste to, co jste hledali?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky