pátek 9. srpna 2019

Kniha pokojové rostliny

Pokojovky jsou zelený eshop plný rostlinek, plakátů a zelených doplňků, který vznikl z lásky k rostlinkám v samotném srdci Prahy. Rostliny jsou milými společníky spousty lidí. Většina z nás najde doma, v práci, na zahrádce, ale třeba také na terase, balkoně či jen na okně alespoň kousek prostoru, kam rostliny umístí. Kniha obsahuje podrobný popis pěstování určitého druhu rostlin.


Ako mnoho iných spoločností poskytujúcich svoje služby na internete, aj my využívame cookies, pixely a ďalšie technológie. V tomto článku vám popíšeme.

Kolikrát jsem byla trochu v koncích. Tato kniha mi ale moc pomohla. Stala se mým velikým pomocníkem, na kterého se obrátím vždy, když si nevím rady a jsem zoufaká. Najdete v ní i názorné fotografie. Pokud tedy doma pěstujete pokojové rostliny, tak tato kniha Vám poradí, co a jak dělat, aby se růst květin vydařil.


Stačí, když jim zajistíme základní podmínky, tedy vhodnou teplotu, světlo a. Pokojové rostliny nám mohou každý den přinášet radost a potěšení. U každé rostliny, která je vyobrazena perokresbou, je uveden stručný popis, informace o výskytu a podrobné pokyny pro pěstování (umístění, osvětlení, substrát, přesazování, teplota, množení, zálivka, hnojení, choroby a škůdci, náročnost). Text je doplněn barevnou fotografickou přílohou.

Bohatě ilustrovaná kniha obsahuje podrobné informace o péči, pěstování i ochraně proti škůdcům a kromě jiného specifikuje rostliny, které se hodí do méně využívaných prostor, jako je například koupelna, chodba či schodiště. Jednotlivé portréty rostlin nabízejí bohatý výběr nejkrásnějších druhů včetně bonsají, orchidejí, kaktusů a sukulentů. Nechybí ani souhrnná tabulka pro snadnou orientaci.


Kniha seznamuje čtenáře s mnoha významnými pokojovými rostlinami pro byt, kancelář i zimní zahradu, a to na 3špičkových barevných fotografiích a 1kresbách. Obsahem knihy je také „zelený slovník“ – výklad pojmů od A do Z. Kniha je v dnešní době neaktuální co se týče kultivarů a některých nových módních rostlin, jinak je to ale perla rostlinné knihovny, plná informací, které v dnešních knihách málokdy najdu (dnes se klade důraz na velké fotky a pěknou obálku). Snad každý z nás má doma květiny.


Zelené rostliny se staly součástí našeho života. Jako mnoho jiných společností poskytujících své služby na internetu, i my využíváme cookies, pixely a další technologie. V knize čtenář nejen najde rostlinu, kterou má na stolku nebo za. Okrasné rostliny se staly trvalou součástí bytů, a ne pouze jejich doplňkem. Představují v interiéru kousek přírody, od níž bývá především člověk.


Vytvářejí kolem něho estetické prostředí, které si sám zvolil a které významne působí na jeho. Ať už tedy bydlíme v malém bytě, nebo v domě se zahradou, jistě nás potěší řada knih, v nichž najdeme informace o tom, které rostliny můžeme pěstovat a jak se o ně máme starat. Odhaduje se, že se na Zemi.


Každé heslo obsahuje podrobný popis pěstování určitého druhu. Naplánujte užitkovou i okrasnou zahradu díky knihám z Grady a zajistěte si bohatou úrodu zeleniny, ovoce a květin. Dostupné v tištěné i elektronické verzi.


Katalog má informativní charakter a byl vytvořen pro naše zákazníky.

V katalogu jsou rostliny řazeny jak podle českého, tak i latinského názvu, a je možné vyhledávat i podle jednotlivých parametrů, jako je třeba výška rostliny nebo zálivka. Tvoří součást interiérů, které dekoruje, čistí vzduch a tlumí hluk. Prodej exotických tropických a subtropických rostlin e-shop Lukscheiter.


Praktická a nápaditě upravená publikace ukazuje, jak hned na první pohled poznat, co vaší pokojové rostlině chybí – stačí se podívat, jak prospívají. Na našem blogu můžete najít online zdarma dostupné knihy ke stažení nebo číst online ve formátech pdf, epub, rtf, fba mobi. Zdravé pokojové rostliny Autor Veronica Peerlessová.


Příručka pro milovníky domácí okrasné flóry, vhodná pro začátečníky i pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky