pondělí 5. srpna 2019

Kuprikol postřik

Plodina, oblast použití. Interval mezi aplikacemi. KUPRIKOL fungicid do brambor, révy vinné a chmele. Postřik proti houbovým chorobám - plíseň bramborová, plíseň révová.


Na plíseň bramborovou, cibulovou, okurkovou, broskve - proti kadeřavosti.

Borovice - Sypavky - g. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám. Kuprikol, je velmi špatně smývatelný. Zelenina se musí mechanicky omýt ve vodě.


Postřik na švestky připravíme tak, že jeden z těchto přípravků promícháme s vodou v níže uvedeném poměru. První ošetření podle signalizace, další ošetření v intervalu 7-dnů. Charakteristika produktu.

První postřik většinou stačí v dubnu, až začne réva rašit, je vhodné ji opláchnout Ridomilem nebo jiným měďnatým přípravkem. Postřikem je nutné ošetřit nejen větve, ale také kmen stromu. Na škodu není postřik po dvou týdnech opakovat, pokud to počasí dovolí. Musíte číst návo tam jsou i ochranné lhůty. Postřik ukončete při dokonalém zvlhčení, nejpozději na počátku skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu listu.


Za základní vybavení lze považovat turistickou pláštěnku. V případě uvážení můžete využít i silikonové rukavice, brýle a další užitečné vybavení. Postřik by se neměl provádět v době, kdy na rostliny silně svítí slunce. A je pravda, že při teplotách nad 25°C účinnost některých přípravků, hlavně insekticidů (přípravků proti hmyzu), klesá.


I k tomuto tedy musíme při aplikaci přihlédnout a vysokým teplotám se vyhnout. Aby byl postřik dřevin účinný Ochranné chemické postřiky ovocných dřevin se provádí zásadně za suchého a nevětrného počasí a venkovní teplota je. Jedná se o širokospektrální fungicidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně proti houbovým a bakteriálním chorobám rostlin.


Aplikuje se preventivně postřikem. Fungicidy se používají nejen pro likvidaci plísní na již napadených rostlinách, ale především jako preventivní ochrana. Padlí okurkové – zde je třeba zasáhnout včas.


V dalších fázích je již postřik zbytečný a odumřelé listy a posléze celé rostliny postupně odstraňujte.

Fundazolu, s úspěchem používaný hlavně proti padlí, ničí také černou skvrnitost a rez a jeho předností je, že nezapáchá, ani nehyzdí vzhled růžových listů bělavými skvrnami, jako. Při trvajícím infekčním tlaku a podmínkách vhodných pro rozvoj choroby je vhodné postřik opakovat. Nutné je samozřejmě důsledně dodržovat stanovené ochranné lhůty. Přípravek na Přípravek na S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Působí proti plísni bramborové (brambory, rajčata), plísni cibulové, antraknoze (fazol na lusky), septorióze rajčat, černi rajčatové, plísni okurkové.


Používá se především k asanačním postřikům asimilačních orgánů lesních dřevin napadených plísní bukovou a skvrnitostí listů. Rovněž se používá k ošetření korních chorob topolů. Substráty a hnojiva) Hodnocení produktu:.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Působení: fungicid ve formě smáčitelného prašku. Obecné zásady poskytování první pomoci: projevují-li se zdravotní potíže, nebo v případě pochybností vyhledejte lékařskou pomoc.


Při stavech ohrožujících život je třeba. Obsah: Oxychlorid mědi Registrované použití postřiku proti plísním K. Na jaře postřik větví i celého kmene zopakujte. Nejvhodnější termín je když teploty vystoupí nad – o C, což bývá v době, kdy začínají kvést (prášit) lísky. Z měďnatých přípravků stojí za zmínku přípravek Bukanýr, který výborně ulpívá na rostlinách a je odolný proti smytí deštěm, čímž se prodlužuje doba jeho účinnosti.


Postřik je dostatečný, když začnou kapky padat z listů. Vždy je třeba orosit nejen vrchní, ale i spodní stranu listů a rovněž výhony a při nebezpečí černé skvrnitosti zvlášť postříkat i nejspodnější listy. Včasný a důkladný postřik má větší význam než volba postřikového přípravku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky