úterý 6. srpna 2019

Servis sekaček hecht

Mapa obsahuje seznam všech autorizovaných servisních center produktů HECHT. Kliknutím na vybraný servis zobrazíte kontaktní informace. Nabídka sekaček je rozdělena na elektrické sekačky a benzínové sekačky s pojezdem i bez pojezdu, vhodné pro sečení všech druhů trávníků. Nabízíme také ruční vřetenové sekačky , vhodné pro sečení menších ploch a pro zachování perfektního vzhledu trávníku.


Pozáruční servis sekaček, křovinořezů, traktorů a motorových pil.

Rovnání ohlých klikových hřídelý Praha východ - Říčany. HECHT , prodej a servis zahradní techniky Dobřany. Záruční a pozáruční servis , zvýhodněné roční údržby.


Servis zahradní techniky Provádíme předsezonní a posezonní prohlídky, servis a údržbu motorových a elektrických sekaček a ostatní zahradní techniky. Jakoukoliv sekačku (elektrickou, motorovou) můžete přinést do servisu na prohlídku, údržbu nebo opravu bez předchozího objednání. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem z naší nabídky, kontaktujte náš zákaznický servis , který tu je právě pro Vás. Za kvalitu produktů ručí naše osvědčené značky.


Tříkolová sekačka HECHT v akci.

Jako jeden z mála e-shopů , poskytujeme kompletní záruční a pozáruční servis po celé ČR pro veškerou zahradní, elektrickou a ruční techniku. Elektrické startování – u sekaček, které disponují touto funkcí je možné uvedení do chodu pomocí tlačítka a nikoliv manuálního tahání za startovací šňůru. Tato funkce je velmi komfortní a usnadňuje fyzicky náročný proces startů. Nejlepší výsledky v sečení a sběru trávy, široký výběr motorů a výbavy. Provozujeme výrobu, servis a prodej žacích ústrojí.


V našem sortimentu naleznete nože k sekačkám, na siláž, do řezaček a rotační. Znáte z TV, tříkolové sekačky HECHT. This feature is not available right now. Inflatable Pools and Toys.


Velké porovnání sekaček s výběrem nejlepších sekaček v mnoha kategoriích. Součástí jsou také podrobné recenze sekaček a jak vybrat sekačku. AL-KO - Autorizovaný servis AL-KO. Nezaujatý test zahradních sekaček. Porovnali jsme elektrické, aku a benzínové sekačky.


Dozvíte se, jakou zahradní sekačkou posekáte trávník levou zadní. Mrkněte na odborné testy, recenze lidí, vítěze testů a praktického rádce jak vybrat zahradní sekačku. Zahradní technika, hobby i profi nářadí, plotové systémy, grily a příslušenství.

Zároveň také autorizovaný servis. Revoluční novinkou použitou poprvé u bubnových sekaček , je HDG plechový asymetrický kryt žacího disku, který umožňuje lepší sekání vysoké trávy a její řádkování. Náš servis jakožto HECHT partner zajišťuje autorizovaný servis zahradní techniky Hecht. Na všechny nabízené výrobky je prováděn kompletní záruční i pozáruční servis , včetně dodávek náhradních dílů a olejových náplní.


Servis Provádíme záruční i pozáruční opravy veškerých námi prodávaných výrobků. Dále provádíme : - opravy travních traktorů a rotačních sekaček. Kolem olejů použitelných pro motor sekaček se vedou časté diskuse, a to především na internetu.


Nicméně platí, že nevhodné jsou oleje určené pro osobní automobily – motory chlazené kapalinou totiž pracují s mnohem nižšími provozními teplotami. Co se týče sekaček , je nabídka firmy Gardena velmi různorodá – od robotických a ručních sekaček až po elektrické sekačky, případně po nůžky na trávu a křovinořezy. Všechny výrobky mají unikátní design (černá a modrozelená barva, ergonomické držení) a vynikají vysokou spolehlivostí.


Hmotnost sekačky je kg. Motorová sekačka VeGA 5SXHE je. Pro většinu značek zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Poskytujeme záruční i pozáruční servis AL-KO, ALPINA, BOFA.


Hecht pro tuto sekačku dodal motor vlastní výroby. Benzínová sekačka se záběrem nože cm. Se sekačkou můžete i mulčovat. Sekačka je vybavena pojezdem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky