pátek 17. května 2019

Půjčovna drtič větví

Mimořádně silný kombinovaný drtič s třífázovým motorem 4V Mimořádně velká horní strana šikmé násypky Vhodný jak ke zpracování silných větví. Půjčovna drtiče dřeva do průměru vstupního materiálu 1mm. Drcení větví a náletu z veřejné zeleně, zahra likvidace zbytkového dřeva po těžební činnosti v lese. Pro vaši zahradu jen nejlepší kompost z Hořátve.


Srdcem celého výkonného drtícího systému je velký buben, na kterém jsou namontovány dva nože z ušlechtilé oceli (jsou otočné a dají se brousit).

Drtič zahradního odpadu Naší nabídku půjčovny jsme rozšířili o drtič zahradního odpadu (drtič větví), který zvládne rozdrtit větve až do průměru mm 1. Elektrický drtič větví či jiného zahradního odpadu s vysokým výkonem, tepelnou pojistkou, prostornou sběrnou nádobou, ocelovým rámem a kolečky pro snazší manipulaci. Elektrické drtiče Dají se použít pouze v dosahu elektrické sítě, hodí se tedy spíše na zahrádku u domu. Výkonný drtič zahradního odpadu MAJOR přesvědčí svým ergonomickým konstrukčním provedením. Stroj má široký plnící otvor, který umožňuje rychlé zpracovávání různých druhů odpadů. BONA Zákazníkům, kteří si zapůjčí v naší půjčovně podlahový stroj značky LÄGLER nebo BONA - velkou brusku na parkety nabízíme nákup produktů BONA se slevou.


Naše služba půjčovna nářadí. Nemáte po ruce to správné nářadí?

Venator Most - profinářadí - půjčovna Ceník půjčovného Kauce se skládá pouze v hotovosti při vypůjčení stroje a je vratná při vrácení stroje a platbě pronájmu. Prodejna a půjčovna nářadí cb České Budějovice, náš obchod se zaměřuje na prodej nářadí a spojovací techniky. Zahradní drtiče a štepkovače jsou nepostradatelnými pomocníky při efektivním a ekologickém úklidu zahrady. Tyto stroje lze využít ke zpracování.


Stránky používají k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookies. V půjčovně nářadí si můžete veškeré nářadí rezervovat a to buď telefonicky nebo přes internet.


Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru až cm. Kapacita řezání větví o síle až mm.


Drtič větví BOSCH AXT 25D: Samovtahující a tichý pro maximálně pohodlné řezání. Praktický sběrný koš 53. Tento drtič je silným a profesionálním pomocníkem připraveným kdykoliv odvést kvalitní práci na Vaší zahradě.


Ostré nože velmi bravurně štěpkují. Kvalitní zboží ihned k odeslání. Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí.

Pokud vlastníte sa velký pozemek nebo prostě chcete ještě výkonnějšího „žraloka“ mezi drtiči, můžeme Vám doporučit typ VARES SHARK 2. Zahradní drtič snadno přemění takovýto odpad na materiál vhodný ke kompostování, mulčování nebo topení. Pravidla slevových bonusů zde. Nářadí a stavební technika. Rypadla Kolové nakladače Dampry Elektrocentrály Vibrační technika Kompresory Řezací technika Bourací a vrtací technika.


Odpad lze lehce spálit v kotli nebo kompostovat popřípadě využít k mulčování. Potřebujete podrtit větve na zahradě. Krátkodobé i dlouhodobé pronájmy. Benzínový drtič ,ukotven na přívěsným vozíku. Doporučujeme pořídit zahradní drtič větví a dřeva.


Tento šikovný pomocník dokáže během krátké chvíle vytvořit z pořezaných větví užitečné dřevěné štěpky , které můžete použít jako mulčovací hmotu nebo dále kompostovat. Aboneta - půjčovna nářadí, stavební stroje, zahradní technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky