pátek 17. května 2019

Kontejnerované ovocné stromky

Posíláme pouze sezonně prostokořenné ovocné stromky a drobné a netradiční ovoce v menších květináčích. Okrasné rostliny, kontejnerované ovocné stromky a okrasné stromy neposíláme. Jarni sezona posílání stromků je již ukončena,. Kontejnerované, neboli zakořeněné ovocné stromky a keře mají pro každého zahrádkáře spoustu výhod. Stromky jsou již zakořeněné a tím je zkrácena doba čekání na první úrodu.


Výsadba takového stromku se dá provést prakticky kterýkoliv den v roce, kdy půda není zamrzlá.

Ovocné stromky nezasíláme. Pouze osobní odběr na naší prodejně. Zahradnictví, zahradní centrum.


Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. Již zítra pro vás přivezeme nové kontejnerované ovocné dřeviny a doplníme tak stávající sortiment. Výhodou těchto dřevin je, že je můžete sázet i během letního období a většinou nastupují i dříve do plodnosti. Kontejnerované ovocné stromky a keře jsou nadále dostupné pouze po předchozí telefonické rezervaci na tel. Přijeďte si doplnit sortiment do Vaší zahrady, širokou nabídkou vysokokmenů, především více jak původních a krajových odrůd jabloní, vzrostlých roubovaných ořešáků, paletu rybízů a angreštů a různých druhů a barev růží.


Nabízíme široký sortiment stromků od jabloní, přes švestky, třešně atp.

Všechny stromky jsou vhodné i do horského klimatu. Dobře se jim daří také v nízkých nadmořských výškách. Stromky u kterých není koupit a košíček , neposíláme z důvodu jejich buď velké nebo malé velikosti, velkého kontejneru, nebo jich je již jen omezené množství. Velikost odesílaných ovocných stromků je různá, odpovídající zvolené odrůdě a podnoži - fotografie uvádíme v poradně ve článku Tvary stromků, které posíláme.


Ostrohu celoročně nabízíme široký sortiment okrasných stromů, keřů, ovocné kontejnerované stromky , trvalky, růže, bylinky, netradiční. V kategorii OVOCNÉ STROMKY najdete všechny druhy ovocných stromků, které se pěstují v našich klimatických podmínkách. Tyto stromky můžete sázet prakticky po celý rok a nemusíte tak čekat na dříve klasickou dobu výsadby.


Naše stromky a kěře jsou pod stálou státní kontrolou. Během vegetace je u stromků a keřů kontrolován zdravotní stav (SRS-Státní rostlonolékařská správa) a stav kvality ( ÚKZÚZ-Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský). Tyto kontroly potvrzují kvalitu našich stromků a keřů. Pro podzimní výsadbu doporučujeme vysazovat kontejnerované stromky. Prostokořenné broskvoně a nektarinky je lepší vysazovat na jaře.


Připravujeme podzimní prodej. Za tyto dvě desítky let jsme přivezli našim zákazníkům více než miliony sazenic. Nyní můžete u nás zakoupit ovocné stromky v kontejneru v cenovém rozmezí 2Kč - 5Kč!


Vyberte si u nás ovocné stromky a brzy budete sklízet bohatou úrodu, která potěší Vaši rodinu i přátele. V průběhu sezony nabízíme prostokořenné i kontejnerované stromky (zakořenělé v květináči) Foto. Drobné ovoce a ovocné stromky.

Právě v prodeji: Stromky roubovaných ořešáků - kontejnerované - 2-2. Příkmenný kruh kolem stromku je v prvním roce důležité udržovat v bezplevelném stavu - okopáváním, péletím či mulčováním, aby travní porost nědělal stromkům konzurenci. Výrazně to pomáhá ujmutí a dobrému růstu stromku.


Dodáváme pouze silné kontejnerované rostliny, které je možné sázet po celý rok. Velice se omlouváme, ale ovocné stromy jsou již pro tuto sezónu vyprodány. A vy chcete až leté ovocné stromky.


Jediná možnost jsou kontejnerované ovocné sazenice, ale ty nechcete pro jejich vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky