pátek 17. května 2019

Kamenné obruby

Rozměry a tvar lze zcela přizpůsobit vašim potřebám. K jiným profilovým a jinak tvarovým obrubám je důležitý náčrt. Podle výšky lze kamenné obruby použít buď jednotlivě nebo ve spojení se záhonovými sloupky – jako zdící prvek nebo naolemování vyvýšeného záhonu. Děkujeme za odeslání nezávazné poptávky.


Budeme Vás kontaktovat do hodin (platí pro pracovní dny).

Kamenictví Jihokámen Písek nabízí stavební práce - Sortiment obrub a obrubníků. Vyrábíme desky z přírodního kamene (pro obklady fasá stěn interiérů apod.), masivní kamenické výrobky (silniční obruby , kamenné schody), polotovary. Vzhledem ke své váze a vyšší ceně bývá přírodní kámen na větších plochách nahrazován lehčími a cenově dostupnějšími materiály, které ho imitují. Třeba cihly odvětrávaného systému připomínají přírodní kámen a vyrábějí se v různých barevných odstínech s možností hladkého a štípaného povrchu. Kamenné fasády zpevňují obvodovou konstrukci domu.


Také vibrovaný beton s barevnou pigmentací dokáže kámen dobře napodobit. Obrubníky a krajníky ze žuly jsou řešením “jednou pro vždy” s neomezenou životností, všechny rozměry a tloušťky, přímé i obloukové. Predaj prirodneho kamena.

Kamenne obklady, dlazby, kamen do zahrady,okrasne kamene,štrky. Stavební společnost pro kompletní realizaci prací. Obruby a lemy jsou k dispozici v nejrůznějších provedeních. Podle výšky je lze použít buď jednotlivě nebo ve spojení se záhonovými sloupky – jako zdící prvek nebo na olemování vyvýšeného záhonu. Obruby se podle konstrukce terasy a výšky obrub, umísťují na zhutněnou zeminu nebo na vrstvu mrazuvzdorného materiálu.


Vymezte si pomocí zednické šňůry přesný rozměr vnitřních okrajů obrub se sklonem. Na povrchy komunikací při jejich výstavbě používáme kamenné dlažby a obruby z přírodního kamene. Kámen patří mezi nejstarší stavební materiály, a proto je pro nás zcela přirozený. Dlažby z přírodního kamene jsou elegantní a nabízí snadnou kombinaci s ostatními materiály.


Celkové množství cca 800m. Uloženo především na paletách. Preferuji odběr většího množství.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Dřevěné obruby jsou rychlým řešením, pokud si nechceme přidělávat práci s betonovými prvky. K dostání jsou dřevěné palisády půlkulatého průřezu, které velice snadno umístíme do země.


Dřevo se jako přírodní materiál do zahrady dokonale hodí a nepůsobí nijak rušivě.

Na druhou stranu není věčné. Při koupi se ale informujte, zda jsou díly již ošetřeny proti vlhkosti. Golden History Spočítejte si cenu dlažby Tento web používá k poskytování funkcí sociálních médií a analýze návštěvnosti soubory cookies. Tyto obrubníky jsou určeny pro tvorbu obrub kruhových objezdů, silničních ostrůvků a rozdělovacích ostrůvku na komunikacích.


Vedle vysoké estetické a. Máte radši kamenné prodejny? Spárování kamenné dlažby provádíme betonovou kaší, kterou si můžeme vyrobit. Chcete položit kamennou dlažbu ? Nicméně při pokládání do maltového lože na podkladní betonovou desku. Realizace kamenné dlažby.


Způsob přípravy podloží (kufru) je stejný jako u zámkových dlažeb. Jednotlivé vrstvy podloží jsou složeny z různých frakcí štěrku a důkladně hutněny vibrační deskou. KAMENNÉ DLAŽBY dláždění, osazování, dlažební desky, kostky, mozaika, schody.


Díky moderním technologiím společnost vyrábí širokou paletu kamenických výrobků jako jsou např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky