pátek 17. května 2019

Stupické polní rané

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Rajče Stupické polní rané , původní česká odrůda vzniklá výběrem z křížení (MikádoxSláva Porýní) x Solanum racemigerum si jistě zaslouží velké pozornosti: 1. Je to jediná česká odrůda, která je prakticky pěstována na celém světě a je zařazována do tzv.


Jen u nás nevím kde je zařazena. Dnes v době intenetu je možno na Googlu si ledacos vyhledat pod heslem Tomato Stupice.

Odrůda byla vyšlechtěna v bývalém Československu na šlechtitelské stanici Stupice v 50. Tedy v době, kdy ještě nebyly v módě hybridní odrůdy, a. Rajče tyčkovité je odrůda vhodná především pro rychlení a polní pěstování. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden, diese Seite lässt dies jedoch nicht zu. Er du sikker på at du vil fjerne denne kommentar?


Denne handling kan ikke fortrydes. Rajčata mají kulovitý tvar a sytě červenou barvu. Na jednom vijanu dozrává plodů vynikajících chuťových vlastností.


Velmi raná odrůda s plody vynikající chuti, poloinderteminantní odrůda vhodná především do okrajových oblastí.

Plody jsou aromatické, sladké a pevné. Rajče stupické rané tyčkové je velmi oblíbená odrůda, jedná se o velmi starou odrůdu a známou. Známá je díky své výborné chuti.


Tvar rajčete stupického je kulovitý,velikostí spíše drobnější. Balení o hmotnosti g odpovídá přibližně ks semen. Rajče keříčkové - Stupické polní rané Odrůda především pro rychlení a polní pěstování. Doporučujeme vést na až výhony s. STUPICE ist der anglizistische Name der legendären tchechischen Sorte STUPICKÉ POLNĺ RANÉ , die aufgrund ihrer Frühzeitigkeit immer noch in kalten Regionen.


Très précoce, elle est idéale pour les climats frais. Osvědčené pravidlo zní, že rajčatům se nejlépe daří ve skleníku. Klima ve světě, naši krajinu nevyjímaje, se otepluje. Odrůda vhodná k rychlení ve sklenících i pro pěstování ve volné půdě. Rostliny je nutnévyvázat k opoře.


S předpěstováním semen můžete začít již od února do dubna. Ideální hloubka výsevu je cm. Doba klíčení je obvykle – týdny.


Velmi oblíbená odrůda, častá na našich zahradách. Odrůda tyčkového rajčete Stupické polní je vyšlechtěna do českých poměrů a dobře snáší i.

Vyžadují teplou a chráněnou lokalitu. Půdu na podzim vyhnojíme chlévskou mrvou. Vyzkoušela jsem Stupické rané ,Start, tornádo, malinové retro a penízkové rajče, tak neskorejší, nejchutnější je stupické rané ,nikdy nepraská jako penízkové rajče, je velmi urodné, nemá velké listy. Trägt Tage nach der Pflanzung.


Runde, rote Frucht, g, hervorragender süßer Geschmack. Kompakte Pflanze mit kartoffelblättrigem Laub, verträgt kalte Nächte, langes Erntefenster bis zum Frost. Der Tomaten-Atlas ist Nachschlagewerk für Tomatensorten.


Er beinhaltet Beschreibungen, die durch Bilder und Kommentare der Nutzer erweitert werden können. Compact indeterminate, potato leaf plants produce a high yield and a very early crop of 1. Veľmi skorá odroda kolíkovej paradajky. Je nám líto, ale toto zboží už nemáme v nabídce. Snad tam pro vás budeme mít vhodné zboží. Semená paradajky Stupické polní rané - kolíkové.


Odporúčame viesť až výhony s. Poloindeterminantná odroda vhodná predovšetkým do. V průběhu vegetace postupně vyštipujeme zálistky a vegetační vrchol zaštipujeme za 5. Raná a všeobecně známá stará odrůda. Nejranější z letos pěstovaných.


Plodí méně a menší aromatické šťavnaté plody běžné červené barvy a tvaru. Nejznámější rajče s bramborovým listem. Rychle žene do výšky, rostlina velice řídká.


K praskání plodů méně náchylná, stejně tak k nekróze a zelenému límci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky