úterý 8. ledna 2019

Sazenice thuje

Immer Frisch Ausgegraben und erhältlich in Verschieden Größen. Arten - Fachberatung - Jahre Erfahrung - jetzt informieren! Hochwertige Heckenpflanzen aus eigener Feld. Täglich frisch geerntet.


Thuje prodej, tuje a okrasné dřeviny. NOVINKA: letos v prodeji JAPONSKÝ TOPOL na pěstování biomasy - zakořeněné sazenice v květináči !

Nabízíme odbornou výsadbu živého plotu a ostatních dřevin na klíč, se zárukou na ujmutí rost. Můžete je vysazovat ihned na trvalé stanoviště. POUZE OSOBNÍ ODBĚR V OSTRAVĚ. Máme jen omezené množství.


Túje jsou vyryté z pole a kořenový bal vložen v sáčku. Nabízíme ty nejoblíbenější druhy, tvary a výšky rostlin na živý plot či zahradu. Tato odrůda je nejpopulárnější ze všech thůjí na živý plot.


DOPORUČENÍ Doporučujeme sadit - cm.

Vhodné je zakrýt zeminu kolem thují silnější vrstvou mulčovací kůry, která drží vlhkost. Ovocné stromky, drobné ovoce, trvalky, skalničky, jehličnany a spoustu dalších rostlin. Je to pomalu rostoucí, úzce sloupovitý a hustě větvený kultivar, jehož jehlice jsou celoročně zelené, lesklé, ploché a šupinovité. Jedná se o čtyř až pětileté sazenice původní formy zeravu západního, vhodné pro výsadbu tvarovaných živých plotů. Pochází z východního pobřeží USA.


Jamky na sazenice musí být tak hluboké, aby bylo možné umístit celý kořenový bal pod úroveň terénu a nad zemí byly až první výhonky túje. Pokud túje sázíme kolem plotu, měly by od něj být vzdálené nejméně padesát centimetrů. Stanoviště je ideální slunné až polostinné. Smaragd je plně mrazuvzdorný, snáší dobře znečištěné prostředí. Stromy jsou vykopané ze země v den doručení, takže kořenový systém není poškozen.


Co si budeme povídat, nejtypičtější živý plot tvoří túje. Tyto odolné keře rostou hustě ve sloupcovitém tvaru. Nejlepší na této túji však je to. Thuja se hodí do živých plotů a stěn.


Pokud chcete zamezit sousedům, aby Vám viděli do zahrady, pak je pro Vás jasnou volbou zerav. Nastartovat ji můžete již při výsadbě vydatnou dávkou kompostu. Zahradnictví mají různé velikosti.

Popis: Vysoce odolná thuje , oblíbená pro svůj kuželovitý - ušlechtilý tvar. Během roku má nárust až cm. Balové thuje – ukončen jarní prodej – k dispozici na podzim. THUJA OCCIDENTALIS BRABANT- RYCHLEROSTOUCÍ. Oblíbený, rychle rostoucí zerav, který dorůstá do výšky m. Jedna z nejrychyleji rostoucích a nejodolnějších kultivarů thuje.


NEJLEVNĚJŠÍ THUJE SMARAGD. Brabant je vhodný do míst , kde. Prodám levné sazenice tavolníku van Houttei na živý plot.


Sazenice se zasílají ve svazku,po 20ks (viz FOTO), kořeny jsou v rašelině. Naše zaměření - thuje a habry levně Pěstujeme sazenice thují, cypřišků, habrů aj. THUJE na BAREVNÝ ŽIVÝ PLOT: Prodám sazenice thuje nabarevný živý plot. Zelená thuje Smarag a žlutá thuje Yellow Ribbon (žlutá stuha), rostou stejně.


Najdeme mezi nimi typy různých tvarů – vysoké stromovité, kuželovité, úzce sloupovité i keřovité. Na druhé straně je řada zakrslých kultivarů kuželovitých, kulovitých i ploše rozložitých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky