pondělí 24. června 2019

Postřik proti plevelu v bramborách

Schau Dir Angebote von Proti auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Tento postřik aplikujeme až v průběhu vegetace, kdy už jsou vzešlé jak brambory, tak plevele. Targa Super je selektivní herbici který nijak nepoškozuje brambory, ale pouze jednoděložný plevel. V České republice existuje mnoho druhů plevele. Dobře se lze zbavit například druhů jako hluchavka, rmen, penízek rolní, rozrazil, rdesno nebo kokoška pastuší tobolka. Středně hubitelné jsou druhy jako heřmánek, čistec bahenní, pelyněk, pcháč rolní, mléč rolní, konopice polní, merlík bílý, pohanka svlačcovitá, plevelná řepka aj.


Druhou skupinou postřiků na plevele do brambor jsou totální herbicidy (např. Roundup), které. Postřik proti plevelům do zeleniny a do brambor.


Mezi obtížně hubitelné plevele lze řadit i kakosty a zemědým lékařský, které v bramborách stále častěji působí poměrně silné až kalamitní zaplevelení.

V posledních letech se ve vyšších polohách bramborářské oblasti šíří plevele typické pro teplejší ranobramborářské oblasti. Jsou to zejména ježatka kuří noha, laskavec ohnutý, případně rukev lesní, které zde lokálně působí silné zaplevelení brambor. AGRO Plevel v bramborách STOP 1ml. Plísen v tomto počasí pokud nezačne intenzivně pršet a být vlhko moc nehrozí. Návod k použití přípravku Mistral proti plevelům v bramborách Aplikace se provádí postřikem na půdu (po zasetí).


Takzvané selektivní postřiky proti plevelům likvidují zpravidla jen úzkou skupinu rostlin a často se používají zejména v zemědělství, na zahradách, v parcích či na sportovištích. Herbicid BOFIX pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. Dobrý den,potřeboval bych poradit ohledně postřiku brambor proti plevelu obecně. Používal jsem postřik AFALON ale už druhý rok jej nemužu sehnat.


Jak jsem zasadila brambory, tak jsem hrůbky postříkala přípravkem senkor, což je postřik určeny do brambor (ještě před vzejítim) aby zabránil růstu plevelu. Půdní a listový herbicid pro hubení plevelů v bramborech. Aplikce postřikem ihned po výsadbě brambor. AgroBio ARCADE 8EC proti plevelu. Přípravek k hubení plevelů v bramborách před vzejitím nebo časně po vzejití plevelů.


Přípravek Bofix velmi rychle a účinně působí na dvouděložné plevele což je jitrocel, smetánka, ptačinec žabinec, konopice, hluchavka, kopřiva, svlačec, penízek, ostružiník, jetel, lebeda, pcháč oset atd. A o tom žloutnutí listu jsem se dočetla,že některé odrůdy branbor ten postřik proti plevelům nesnaši ale jak už pak rostou tak se z toho vzpamatují a je vše v pořádku. Selektivní herbicid s dobrým reziduálním účinkem k hubení většiny dvouděložných jednoletých a některých jednoděložných plevelů, např.


BBCH, do: BBCH), postřik max.

OL- ochranná lhůta je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi termínem poslední aplikace a sklizní. PROTI plevelům v bramborách Mistral je selektivní postřikový herbicid ve formě ve vodě dispergovatelných granulí k hubení jednoletých dvouděložných. Tuto informaci jste si vytiskli dne 31.


Prosím vezměte na vědomí, že díky náhlým pohybům cen na světových trzích se ceny na tomto výtisku mohou lišit o aktuálních cen v den nákupu v prodejnách nebo na eshopu. Přípravek proti plevelům v bramborách, použití i při vzešlých bramborách. Lze ho použít na půdu i ostatní plochy jakou jsou chodníčky a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky