úterý 25. června 2019

Vábničky na zvěř

Společnost TO JOO company s. Ke každé vábničce obdržíte instruktážní DV na němž najdete rady, tipy, návod k používání jednotlivých vábniček a praktické ukázky vábení. Z naší široké nabídky kvalitních av praxi odzkoušených vábniček si určitě vyberete. V ponuke máme vábničky na srnca, diviaka, jeleňa, kačice, husi, bažanty, líšky a mnoho iných. Používaním vábničiek privábite zver na veľmi blízke vzdialenosti.


Nejdůležitější součástí k vábení je vábnička.

Biologické projevy zvěře nám pomohou s určením doby vábení. Vábničky máme za najlepšie ceny na trhu. U srnčí zvěře je nejpříhodnější dobou k vábení srnčí říje.


U lišek je nejlepším obdobím pro vábení doba kaňkování. Na dnes hojně užívaná vnadiště vybíhají selata v předstihu před bachyní, která mnohdy pouze z krytu překontroluje jeho bezpečnost a sama na vnadiště mnohdy ani nevyjde. Platí to o vnadištích zřízených v lese na prostranstvích obklopených hustým porostem.


Zde přítomnost bachyně pouze cítíme - slyšíme. Jeden konec je nastaven na jemné pískání či naříkání srnčete (přivábení srn), druhý konec vábničky je přednastaven na pískání srn a to jak kontaktní zvuky, tak i věrné pískání říjných srn včetně zvuku pokládaných srn (pro vábení srnců). Hlasy Na tuto vábničku velice snadno napodobíte i.

Ponúkame overené vábničky na zver značky FAULHABER, určené na rôzne druhy zveri, ktoré Vám zabezpečia úspech pri love. V širokém sortimentu loveckých potřeb vám nabízíme vábničky, které slouží k přivábení zvěře pomocí zvukového vábení. Vybrat si můžete z různých druhů vábniček na více druhů zvěře, například vábničky na kachny, srnce či lišky. Firma Nordik Predator ponúka cenovo výhodnú Nordik Predator trojdielnu sadu vábničiek na predátorov. Sada obsahuje vábničky Nordik Crying Bird.


Osvědčené a tradiční vábničky na srnčí zvěř. Laditelná výška tónu, pohotová a oblíbená. Cena : DŘEVĚNÁ = 1,- Kč PAROH = 290. Současně pravou dlaní zakrývejte konec trubice a při vydávání chrochtání dlaň otvírejte a zavírejte.


Pomocí této vábničky dosáhnete mimořádné úspěchy při vábení nejen černou zvěř. Při silném foukání do vábničky docílíte zvuk , kterým budete napodobovat volání strachu. Tento zvuk se dá skvěle využít hlavně na vyhánění černé zvěře z polí. Zvuky vydávané touto vábničkou imitují kontaktní zvuky černé zvěře při vyrývání a příjmu potravy, které pro vábenou černou zvěř v blízkém okolí znamená konkurenční tlupu.


This feature is not available right now. Skvělá vábnička na černou zvěř, která nemůže chybět ve výbavě žádného myslivce. Kvalitné vábničky na zver.


U nás se nejvíce používají vábničky na srnce, lišky a kachny. V současné době se jedná bezpochyby o nejlepší srnčí vábničky na našem trhu a za velmi přijatelnou cenu.

Tato vábnička napodobuje spokojené hlasy, které vydává černá zvěř při sbírání potravy. Cena: 56Kč detailní informace. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Vabničky na černou zvěř , Vabnicka na cernou zver, Pouzdra na vabničky , Myškování, Www. Odeslat dotaz na produkt. Přidat do seznamu přání.


Podle mého ta vábnička nefunguje na bachyni se selaty, ale spíš na lončáky a kňoury v chrutí. Většinou se snažím vydávat kvičivé zvuky doprovázené chrochtáním a mlaskáním, aby vábená zvěř měla pocit, že si tlupa našla něco dobrého. Možná to nedělám úplně nejlíp, ale zkouším pořád všechny varianty.


Nejširší sortiment v oblastech jako jsou myslivecké oděvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky