úterý 25. června 2019

Travní náplast

Poškozená místa v trávníku patří k pravidelným nevítaným jarním projevům. Důvodů je více, od napadení plísni sněžnou, fleky po odstraněném mechu, přes vymrzn. Trávníková náplast – homemade Už jsem se u pár klientů setkal s tím, že použili trávníkovou náplast.


Není to nic jiného než dobře odvedený marketing výrobce. Pokud se Vám objevují po zimě lysiny nebo je trávník nějakým. Travní semena může navíc odfouknout vítr, případně si je vychutnají ptáci.

Lepší je vzít kvalitní zeminu, resp. Poté směs na inkriminovaná místa vysypete a udusáte. Jestli máte peněz nazbyt, tak si to klidně kupte. Pominu-li fakt, že dosévat by se mělo ideálně vždy stejnou travní směsí, jakou máte trávník založen.


Receptář prima nápadů) - oprava poškozeného trávníku ve krocích a pomocí jediného vý. Je zárukou profesionálních výsledků v péči o trávník v jednom jediném kroku. V trávníku se často objevují lysiny po zimě nebo dochází k poškození trávníku dětmi či domácími mazlíčky.


Tato směs Vám pomůže poškozená místa rychle a jednoduše opravit.

Zafido, spolehlivý partner pro Vaši zahradu, firmu a domácnost. František Končel – ZAHRADA: Žižkovo nám. Každé sobotní odpoledne vám zpříjemňuje pořad Rady ptáka Loskutáka, který vám přináší ty nejužitečnější rady nejen pro kutily a zahrádkáře. Osivo obsahuje rychle rostoucí trávy, které dokáží během krátké chvíle vytvořit krásný a odolný travní porost.


Kilogram osiva postačuje k zatravnění plochy až metrů čtverečních. Jedním krokem poškozené místo snadno opravíte. Travní směs vhodná na opravu poškozeného trávníku ve krocích. Výhody: obsahuje rychle. Náplast obsahuje rychle rostoucí semena trav - nový trávník vyklíčí již do dní.


Speciální substrát z kokosové rašeliny společně s Aqua Cell je spolehlivou zásobárnou vody, což znamená, že zadržuje vodu v blízkosti klíčících trav. Rychlá oprava poškozeného trávníku ve krocích a pomocí jediného výrobku. Nejprve musíme odstranit starou odumřelou travní plsť, plevele a mech. To jsou všechno nepřátelé trávy, která se dusí, není schopna odnožování a růstu.


Obsahuje kokosový substrát, vybrané travní osivo, trávníkové hnojivo a složku AQUA Cell. Hnojivo, osivo, obohacený substrát obsahuje. Právě ta společně s kokosovým substrátem pomáhá udržet v blízkosti semen trav dostatek vláhy pro jejich vzklíčení. Trávníkové hnojivo zase vyživí semena trav, která mohou v provzdušněné půdě rychleji růst a sílit.


Všechny složky společně zajistí u poškozeného trávníku rychlou regeneraci.

Netrapte se poškozenými místy na vašem trávníku a pořiďte si trávníkovou náplast Floria, která během dnů vše napraví. Všechny informace o produktu Substrát a hnojivo Floria trávníková náplast kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Floria. Nakupujte Travnikova naplast nejlevněji na trhu.


Oprava poškozeného trávníku ve krocích a pomocí jediného výrobku. Obsahuje rychle rostoucí semena trav - nový trávník vzklíčí již do dnů. Nakonec – travní náplast si snadno vyrobíme sami – prostě smísíme osivo původní travní směsi se zahradním travním substrátem, pohodíme na poškozený trávník, uválcujeme nebo zašlápneme nohou, pohnojíme a zavlažíme. Předpěstované travní koberce - řešení pro nedočkavce Stroje pro přípravu trávníku k opravě nebo dosetí Pokud je plocha s poškozením velká a použití ručního nářadí by bylo zdlouhavé, pak je další možností použití zahradní techniky, která práci výrazným způsobem zpříjemní a usnadní.


Pokud budete chtít travní náplast i tak použít, vyrobte si svoji. Budete potřebovat jen kbelík, trávníkový substrát a kvalitní osivo, které na svůj trávník používáte. Ve kbelíku promíchejte substrát s osivem a rukou vhoďte na poškozené místo. Záplatu udržujte vlhkou, dokud tráva nevyroste.


Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH. Pak směs zašlápněte nohou. Jak vybrat trávníkové hnojivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky