čtvrtek 20. června 2019

Jed na mysi

Deratizační staničky i nástrahy si můžete koupit ve specializovaných e-shopech. Prodej „jedů“ a nástrah pro myši často zajišťují také hobbymarkety a podobné obchody. Máte nějaké další dotazy k hubení myší? Jedy na krysy, myši, potkany, krtky, hlodavce, návnady na myši, požerové nástrahy na hlodavce, deratizační prostředky na hubení myší, rodenticidy.


Na nástrahu se proto postupně vrhnou všechny. Všechny dnes prodávané jedy na myši fungují na principu antikoagulantů.

Antikoagulanty jsou látky které zabraňují srážení krve a škůdce několik dnů po pozření jedu uhyne na vnitřní krvácení. Tyto látky narušují srážlivost krve (podobné jako lék warfarin). Dobrý den, jak poznám, že pes sežral jed na myší?


A pokud se tak stalo, jako postupovat - máme měsíční fenu. Ratimor parafínové bloky - jed na potkany, myší a krysy - vodě odolný 3g. RATIMOR - parafínové bloky.


Vodě odolná nástraha k jednorázovému hubení potkanů, krys a myší domácích - požerová nástraha k okamžitému hubení potkanů, krys a myší zejména ve vlhkém prostředí. Jako nejhodnější jed na myši tedy můžeme doporučit Přípravek Kilrat nebo Rodimur.

Podrobnější informace o výběru vhodného jedu na myši si můžete přečíst v článku Jak vybrat nejlepší jed na myši. Najúčinnejšou zbraňou v boji s potkanom sú špeciálne jedy a otravy, ktorých účinnosť je naozaj vysoká. Odborne ich nazývame rodencitídy. Tieto nástrahy sa predávajú v rôznych formách (granule, mäkké návnady, pasty, pelety, parafínové bloky). Najčastejšie používanou účinnou látkou je bromadiolon.


Chladné zimné noci tlačia hlodavce do ľudských príbytkov. Mnohé gazdiné z toho vôbec nemajú radosť a neraz sa stane, že z potkanov a myší majú strach. Existují však přípravky s nahořklým chuťovým odpuzovačem, po nichž budou zvířata zvracet, jed na myši se jim však nedostane do organismu a otrava jim nehrozí. Na každém z prostředků je napsáno, zda může uškodit domácím zvířatům.


Tento produkt je dostupný pouze pro profesionály, přihlašte se nebo se registrujte. Jed na potkany a myši, ktorý účinkuje na princípe riedenia krvi. Je určený pre profesionálne ale aj neprofesionálne použitie. Už léta likviduju myši červeným otráveným zrním - Ratimor, granulky nikdy moc nežraly a spíš jsem je pak našel nanošený někde v gumáce, červený. Principy ochrany soukromí na Košík.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Jako nejlepší a nejúčinnější jed na myši k neprofesionálnímu použití tedy dle našeho názoru vychází Kilrat sáčky a Ratimor sáčky s účinnou látkou Brodifakum.


Jak správně umístit jed na myši.

Při pokládání deratizačních nástrah se vždy řiďte etiketou, dodržujte dávkování a návod uvedený na výrobku. BROCUM granule 3g - jed na myši a potkany. V dnešní době se používají bezpečnější rodenticidy, které jsou zároveň účinnější.


Rodenticid – nástraha proti myším, potkanům, hrabošům a hryzcům v domácnostech a sféře komunálních služeb. BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hotová požerová nástraha v granulích, určená k hubení myší domácích a dalších škůdců v prostorách hospodářských a obytných objektů.


Ptá se malá myš maminky: Co to vlastně je ten jed na myši? Víš, miláčku, to je něco jako kočka v prášku! Ulpí na packách, ocase, srsti, hlodavci se olížou a gel vždy sežerou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky