čtvrtek 20. června 2019

Plavecký bazén na šutce

Pro milovníky wellness jsou v areálu k dispozici dvě finské sauny s venkovními ochlazovacími bazénky a dvě parní lázně. Aquacentrum a bazén Šutka 3. Kromě 50m bazénu zde naleznete aquapark s mnoha atrakcemi a taobogány. Odpočinout a zrelaxovat se pak můžete v parních lázních nebo ve finských saunách.


Finanční prostředky na něj šly vždy výhradně z městského rozpočtu.

Plavecký areál na Šutce stál celkem 7milionů korun. K čištění se totiž využívají UV lampy, takže chlóru je ve vodě mini. Léta rozestavěný plavecký bazén na Šutce v Praze je hotový. Od zahájení stavby uplynulo neuvěřitelných roků.


Hledej koupaliště nebo bazén. Na architektuře je vidět, že bazén byl stavěn za dob komunismu, všude schody, dlouhé chodby. Celkový dojem takový, ze jednou jsem to zkusila, víckrát mě tam nikdo neuvidí.


Bazén s akvaparkem už je téměř hotov, na konci září by měl začít zkušební provoz.

Definitivní dokončení je plánováno do 30. Relaxační centrum a bazén Homolka – relaxační masáže, výuka plavání, cvičení a fitness, wellness rauty, letní terasa. Naleznete zde 50m bazen , maly aquapark s nekolika tobogany, virivkami,. Jediné negativum jsou pitomci.


Bazén jsme doplnili o chrlič a širokou dětskou skluzavku. V těsné blízkosti je též vybudovaný menší tobogán, který je primárně určen pro děti od let. V přilehlé travnaté ploše je umístěno i malé dětské hřiště. A ještě dvě informace na závěr: Přijít k nám můžete nejpozději hodinu před koncem otevírací doby. Prosím opusťte plavecký bazén min před koncem otevírací doby.


Děti do let mají povolen vstup pouze v doprovodu dospělé osoby, tj. Noční koupání při svíčkách, venkovní bazén a wellness - to vše v sobotu 3. Laguně v ceně vstupného! Platba pouze v hotovosti! Informace o kurzech najdete zde. Zveme Vás na Zimní mistrovství ČR ve skoku do vody, které se uskuteční ve dnech 9. Lužánkami, kde je největší brněnská skokanská věž.


Pořadatelem je Vysokoškolský sportovní klub Univerzity Brno.

Kubo Cup uzavře 33m bazén 17. Nerezový bazén v našem aquaparku bude v sobotu 20. Bazény jsou na Šutce už plné vody. Důvo proč tak brzo, když se otevírá v prosinci, je prostý. Provoz je pod dohledem hygieniků, ti vedle kolaudační komise totiž budou poslední, kdo rozhodne o otevření bazénů.


Voda je čištěna nejen chlorem, ale i UV lampami, které radikálně snižují riziko kontaminace. Na návštěvníky zde čeká whirlpool, tradiční finská sauna či solární louka. Naopak ti, kterým suchý vzduch v klasické sauně nesvědčí, mohou vyzkoušet parní tureckou lázeň či bylinnou saunu. Kralupská sportovní spol, s r. Přejít na: navigace, hledání Toto je přehledný, pravidelně aktualizovaný seznam veřejných krytých i venkovních bazénů a veřejných koupališť v hlavním městě Praze. Tento seznam pražských bazénů a veřejných koupališť je kvůli přehlednosti rozdělen podle jednotlivých částí Prahy.


Provoz venkovního bazénu je určen v závislosti na počasí. V červnu se teplota vzduchu musí pohybovat nad °C, červenec a srpen je otevřeno bez ohledu na počasí. Vážení návštěvníci, vítejte na webových stránkách Městských služeb Ústí nad Labem.


Jsme příspěvkovou organizací řízenou Statutárním městem Ústí nad Labem. Provozujeme sportovní a rekreační zařízení pro volnočasové aktivity, parkoviště a hřbitovy. V jednotlivých odkazech jsme pro vás připravili užitečné informace a pokud máte pro nás nějaký podnět nebo zprávu, můžete použít odpovědní formulář v odkazu Kontakt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky