čtvrtek 21. března 2019

Ukotvení skleníku

U skleníku, který má skleněné výplně je nejlepší klasický základ z betonu do nezámrzné hloubky jako když stavíte dům, aby vám se skleníkem mráz tolik nehýbal a nedocházelo k praskání skla. Pokud použijete třeba lexan, který je pružný tak mohou stačí i zemní vruty. Zlatou střední cestou mohou být jednotlivě vybetonované patky. Výhodou je, že ukotvení skleníku zvládne každý během několika minut. Pro ukotvení k pevné podložce slouží kotevní „V“ profily se šrouby a hmoždinkami, pro ukotvení do půdy slouží kolíky se šroubovicí.


Výhodou tohoto řešení je snížení nákladů a zkrácení času na stavbu skleníku , protože stavba celého skleníku je provedena během jednoho dne.

Navíc je možno dodatečně skleník přemístit. Pouhé položení skleníku na terén bez ukotvení nedoporučujeme. Konstrukce skleníku je vyrobena z pozinkované bezúdržbového rámu, který nevyžaduje nutnost stavby základů a oproti ostatním skleníkům má součástí balení zemní patky, výztuhy, automatický otevírač, uzavírací pásku na polykarbonát.


Výztuhy na každém oblouku využijete na vyvazování rostlin. Ztrácíte zároveň záruku na konstrukci skleníku. Toto lze zajistit ohnutím silnějšího drátu nebo hliníkovými kolíky, které si můžete zakoupit přímo od nás - zde - je detail kolíků. Dobrý den, kotvení skleníku je samozřejmě nejvhodnější pomocí vrutů a hmoždinek do betonového základu.


Podle toho na jak větrném místě. Dá se rovněž použít v kombinaci s jiným způsobem ukotvení (např. přišroubování základny na betonové patky) jako dodatečná ochrana při očekávání vichřice apod.

Ve skleníku je proto možné pěstovat již v období jara, kdy ještě nejsou vhodné podmínky pro pěstování venku. Díky vhodným podmínkám skleníky umožňují pěstovat i plodiny, které vyžadují vyšší teplotu či vlhkost. Pro postavení skleníku doporučujeme pevné betonové základy nebo pořízení základny (u Vegy zdarma). Pouze v případě ukotvení skleníku k pevným betonovým základům lze dát plnou garanci za stabilitu skleníku. Kompletní sada pro snadné a rychlé ukotvení zahradních skleníků.


Při ukotvení skleníku na pilotech doporučujeme po obvodě skleníku osadit plastové obrubníky a tím oddělit venkovní prostor od pěstební půdy. Fotogafie je pouze ilustrační, nemusí odpovídat uvedené sestavě pilotů. Dobrý den, rád bych se informoval o možnosti ukotvení základny tohoto skleníku. Nemám v úmyslu budovat betonovou základnu. Ukotvení základny skleníku.


Skleník lze individuálně postavit i na betonové tvárnice. Montážní týmy: Kladno, Vrbno pod Pradědem, České Budějovice a Ostrava. Základna vám usnadní ukotvení skleníku - bez nutnosti budovat podezdívku. Skleník tak můžete jednoduše postavit na vybraném místě v zahradě. Ke každému skleníku je ale nyní přibalen jeden automatický otvírač oken, který umožní optimální větrání a ochranu rostlin před přehřátím.


Skleníky Mythos jsou lehké a proto je nutné stavět je na krytých závětrných místech. Kotvící set obsahuje vše pro ukotvení vašeho skleníku k pevným základům nebo přímo do půdy. Součástí skleníku je ocelová základna zdarma.


Pevná a lehká konstrukce Rám je vyroben z hliníkových profilů, které vynikají svou nízkou váhou a dlouhou životností téměř bez údržby.

Včetně praktického doplňkového příslušenství v podobě polic, otvíračů oken nebo kompletní sady pro ukotvení skleníku. Vybavení pro Váš dům a zahradu. Našim cílem je poskytnout Vám plnou škálu všech dostupných kval. Základna Gpro skleník ke zdi vám usnadní jeho montáž a ukotvení.


Nahrazuje podezdívku a je vyrobena z pozink. Ke skleníku doporučujeme zakoupit toto příslušenství, díky kterému dosáhnete větší tuhosti konstrukce. Jaké jsou možnosti ukotvení skleníku ? Jsou dvě varianty ukotvení : Můžete připravit pevnou podezdívku (plán s rozměry zašleme na požádání).


Podezdívku se musí připravit minimálně týden před montáží skleníku. V rámci kategorii tak jde o standardně řešenou konstrukci skleníku. Standardní šířka skleníků je m. Montáž skleníku a jeho ukotvení je již zahrnuto v ceně.


Za dopravu účtujeme 9Kč vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky