čtvrtek 28. března 2019

Návnada na mravence

Loading more suggestions. Globol Česká republika 5views. Na podzim se setkáte s faraony, červenými mravenci, kteří netouží po ničem jiném, než se ve vašem příbytku ohřát. Jaro je zase ideální dobou pro malé černé mravence, shlukující se pod fasádou, podél oken nebo u dveří. Profissimo návnada na mravence rychle a efektivně bojuje proti mravencům a mravenčím hnízdům s granulátem obsahujícím insekticid rozpustným ve vodě.


Jednorázová návnadová dóza s přírodní účinnou látkou, která je určena k účinné likvidaci mravenců na terasách, balkónech a. Návnada na mravence Formitox za akční ceny #128176;. Nástrahu přenášející dělníci do hnízda, kde do týdnů vyhubí celou kolonii, včetně larev a královny. Babské rady na mravence fungují většinou jen chvíli Vyhlédli si váš byt mravenci? Rada číslo jedna zní: vytipujte si ideální místo, kde proti mravencům zasáhnout – tedy takové, kterým mravenci nejčastěji prochází. Nástraha na mravence ve formě domečku s gelovou návnadou pro vnitřní prostory pro domácí i zahradní mravence.


Gel láká mravence dovnitř, odtud je jed zanesen do mraveniště, kde zlikviduje celou koloni. Zdravá zahrada návnada na mravence - HnojivaPraha. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. ATAK prášek na mravence AMP MG. Ten obsahuje účinnou látku acetamiprid.


Prášek je pro mravence velmi lákavý a přijímají ho jako potravu, kterou nakrmí celé společenstvo a již za 5-dnů dojde k úhynu celého mraveniště. Na mraveniště i mravence nalijte vroucí vodu. Přiveďte k varu konvičku nebo hrnec vody a okamžitě ji použijte venku na mraveniště nebo na velké shluky mravenců.


Tropického mravence faraon nacházíme v trvale vytápěných budovách, potravinářských provozech, zdravotnických zařízeních, sklenících apod. Neobsahují umělé chemik. Hnízda mravence drnového můžeme nalézt např. Raid insektcidní nástraha k hubení mravenců působí hodin denně a poskytuje účinnou ochranu v interiérech i na venkovních terasách, nástrahu přenášející dělníci do hnízda, kde do týdnů vyhubí celou kolonii, včetně larev a královny, v závislosti na úrovni zamoření působí návnada po dobu několika týdnů, na rozsáhlé zamoření a pro dosažení.


Na místa ošetřená přípravkem FORMITOX EXTRA je nutné zabránit přístupu dětem, domácím a hospodářským zvířatům. Benefity výrobku Snadná aplikace. Proti nežádoucímu požeru domácím zvířat obsahuje ztrpčující látku. Insekticid – zrosolovatělá jedová návnada proti mravencům.


Gel je vhodný pro celoroční hubení mravenců. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.


Substral granulát na mravence 250g Substral proti mravencům je granulovaný přípravek s možností dvojí aplikace: buď jako požerová návnada nebo jako tekutý roztok ke kontaktnímu hubení. Podrobný popis Návnadová dóza je určena k vyhubení mravenců v domácnostech, na terasách a balkónech. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. K vyhubení mravenců v domácnostech, na terasách a balkonech.


Na místa ošetřená přípravkem FORMITOX EXTRA je nutné zabránit přístupu dětem, domácím a hospodářským zvířatům. Po požtí návnady larvami a. Návod na použití a dávkování: Na víku nádobky je odklopný kryt, kterým se provádí aplikace přípravku. Je určená k likvidaci mravenců na terasách, balkonéch, ale také v domácnostech.


Jestliže na přípravek svítí slunce, návnadový roztok ztrácí svou namodralou barvu. Jedná se o návnadovou dozičku opatřenou plexisklovým víčkem, aby se snížilo riziko požití návnady dětmi, nebo domácími zvířaty. Do dózy nakapeme návnadový roztok, přiklopíme víčkem a umístíme do místa zvýšeného výskytu mravenců.


Další slevy prostředků proti hmyzu na Kupi. Mravence návnadový roztok láká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky