pátek 22. března 2019

Test benzínových sekaček

Berte tedy na vědomí, že toto je výběr sekaček sestavený z různých druhů testů renomovaných organizací i testů samotných spotřebitelů a jejich hodnocení. Je to poměrně výhodné, protože se takto dá dosáhnout vysokého výkonu. Za to může poměrně velký výkon, ale zároveň také obecně větší šířka záběru sečení, ve srovnání s dalšími kategoriemi sekaček. Sekaček existuje poměrně hodně druhů – u klasických rozlišujeme podle pohonu tři hlavní kategorie benzínových , elektrických či akumulátorových, což také odpovídá základnímu rozdělení v našem výběru.


Nejčastějším typem sečení je u těchto sekaček ten rotační, dále ale narazíte například i na bubnové či lištové sekačky.

Jinou specifickou odnoží. Nejlepší motorové, vřetenové, benzínové, elektrické a aku sekačky s pojezdem. Dalším problémem benzínových sekaček na trávu je sklon nádrže, kdy sekačce může docházet dech i když je v nádrži dost benzínu. Kvůli sklonu, ale nedokáže dostatečně krmit motor. V současné době se na trhu vyskytuje nepřeberné množství zahradních sekaček od různých výrobců.


Otestovali jsme pro vás řadu benzínových , elektrických i akumulátorových sekaček , které jsme doplnili vřetenovými modely. Zjistili jsme, že dražší.

Kromě recenze benzínových sekaček jsme pro vás připravili taky průvodce shrnujícího důležité parametry a vlastnosti, na které byste se měli při výběru a pořizování sekačky zaměřit, abyste získali odpovídající výrobek. Při výběru sekačky je ve hře mnoho faktorů, které mohou rozhodnout o tom, zda budete s nákupem spokojeni. Typy sekaček Na trhu se vyskytuje nepřeberné množství sekacích strojů. Mezi nejzákladnější typy patří sekačky elektrické, benzinové, bubnové, vřetenové a robotické. Na úvod musím říct, že se jedná o srovnání sekerek určených na sekání papíru (vysvětlení zde).


Nastává období zvýšené péče o vaši zahradu. Proto nikdy nenechávejte trávu zbytečně přerůst, abyste se zbytečně nepředřeli. Pokud máte na starost větší travnaté plochy, pak možná. Samozřejmostí je pojezd a sběrný koš.


Připadá mi to asi jako kdybych řešil jaká sekyrka je lepší na sekání papíru. V našej databáze nájdete testy motorových kosačiek ( benzínových i elektrických), ďalej robotických a vretenových kosačiek. V najnovšom teste sme sa zamerali na porovnanie benzínových a elektrických modelov.


Potěšilo nás, že oproti minulému testu měly všechny testované sekačky kola s kuličkovými ložisky, nikde jsme neměli žádný větší problém se startováním. Aby ste sa pri výbere kosačky nestratili, v nasledujúcom článku vám poskytneme prehľad tých najlepších modelov, ktoré si momentálne môžete kúpiť, a to v kategóriách benzínových , elektrických a vretenových kosačiek. U benzínových sekaček nezapomeňte na pravidelnou výměnu oleje a zapalovacích svíček jako u svého automobilu.


Elektrické sekačky jsou určeny pro údržbu menších ploch, jako jsou předzahrádky či menší trávníky.

Zvolíte-li benzínové sekačky s pojezdem, budete při sekání šetřit dokonce i své fyzické síly. Vítěz testu benzínových sekaček. Drobnou výtku máme k vysypávání koše na trávu. Recenze a test kvalitních benzínových sekaček dle naší redakce a návod jak ji správně vybrat.


Mnoho benzínových modelů si bez problémů poradilo s nejčastějším typem trávníků. Z elektrických sekaček s přívodním kabelem dobře posekaly trávník jen čtyři z deseti. Test elektrických sekaček.


Překvapením pro mnohé však bylo, že vůbec nejlépe sekala sekačka na dobíjecí baterie. Pokud budete shánět křovinořez pro profesionální použití , nebude ani akumulátorový, ani elektrický, ale benzínový. Dvě nenápadné ovládací hrazdičky se dobře tisknou, lépe než u většiny ostatních zkoušených sekaček, i zahnutí rukojeti nahoru je příjemné, jen trubky jsou na můj vkus příliš úzké, možná by to vyřešilo nějaké měkčené obalení. Sekání bez připomínek — možná tím, jak je sekačka lehká, mi přišlo, že si ve vyšší trávě dělá, co chce.


Může vám dát dobrou představu při výběru křovinořezu s možností křovinořez i přímo objednat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky