čtvrtek 21. března 2019

Třešně prodej

Velice chutné, sladké a šťavnaté třešně dozrávají na přelomu června a července. Jedná se o nejkvalitnější odrůdu na trhu. V létě nabízíme na prodej čerstvě trhané třešně, mimo sezonu pak nabízíme na prodej odpeckované sušené třešně. Obsahují velké množství jódu (proto jsou vhodné pro nemocné se štítnou žlázou), tvoří je vody, vitamin C, E a B, karoten, železo, draslík, hořčík, fosfor, zinek, vápník a třísloviny.


Tráva v sadu je posekaná, pozor na sennou alergii.

Kompot, bublanina nebo sladké knedlíky - na to všechno se třešně výborně hodí. Pokud si nechcete kupovat drahé krabičky v supermarketech, můžete se pro. Na ovoce, mapa, přehled po krajích, domácí Zatímco sezóna jahod pomalu končí, doba třešní začíná. Na stromech se více či méně červenají sladké plody, které lákají k ochutnání.


Podívejte se, kde je to možné. SLOUPOVITÉ TŘEŠNĚ, ŠVESTKY. Sloupovité třešně,meruňky,švestky atd.

Jsou to klasicky rostoucí stromky a každoročně se musí do sloupovitého tvaru upravovat. Třešně za akční ceny #128176;. Z tohoto důvodu odrůdy,které se jako sloupovité prodávají,my za sloupovité nevydáváme. Až na pár vzácných vyjímek, které samozřejmně naleznete v naší nabídce, třešně vyžadují opylovače.


Višně - široká nabídka odrůd višní. Další slevy peckovin na Kupi. Posíláme po celé republice. Rozvoz do celé ČR, velkoobchodní prodej.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Zahradnictví, zahradní centrum. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz.


Zahájen prodej kontejnerovaného ovoce! Nečekejte až do podzimu a vysaďte si ovocné dřeviny již nyní. Jabloně, hrušně, třešně , rybízy, angrešty a spoustu dalšího.

Lahodné plody jsou pochoutkou dětí i dospělých. Ovocné stromky z této nabídky nelze z technických důvodů posílat poštou společně s ostatními rostlinami. Past oboustranná na nevítané návštěvníky či škůdce (potkany,kuny,lasičky,tchoře a toulavé kočky).


Naše rodinná ovocnářská farma Kareš v Ostroměři Vám nabízí to nejkvalitnější ovoce z ovocných sadů o rozloze ha - jablka, třešně , hrušky. Stránky prodejny firmy prodej stromků s. Sad Buchlovice se chlubí dlouholetou tradicí pěstování jabloní a višní. Kromě jahod se firma zabývá také prodejem meruněk, třešní, malin.


Určitý význam má jako naše nejranější odrůda třešně. Jejím nedostatkem je však poměrně nízká kvalita plodů. Proto je nyní nahrazována odrůdou Rivan, která sice zraje o několik dnů později, avšak má mnohem kvalitnější plody. V této nabídce máme pouze odzkoušené odrůdy naštěpované výhradně na slabě rostoucí podnoži G5. U třešně je třeba dbát na větší vzdálenost mezi hlavními větvemi.


Je to z toho důvodu, že má třešeň velmi bujný růst. A větve by si tak velmi brzy stínily navzájem. Hlavní větev určitě neseřezávejte, rychle by vyrašily nežádoucí výhony. To by mělo za následek snížení úrody.


Pěstování a prodej ovoce: jablka, hrušky, třešně , višně. Prodej velkoodběratelům a maloodběratelům. Nabízíme na prodej třešně z našich zahrad mimo silnici. Odběr je nutné předem domluvit. Jarní prodej ovocných stromků byl již ukončen.


Nový prodej bude opět od října. Přijímáme pouze hotovost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky