úterý 26. března 2019

Obruby záhonů betonové

Toužíte po jednoduchém, a přesto estetickém a moderním oddělení příjezdových cest, chodníků a teras? Potřebuje vyřešit nerovnosti v terénu či jen. Vyberte si ze široké nabídky zahradních, parkových a silničních obrubníků a odvodňovacích žlabů BEST.


Zato jsou spolehlivě trvanlivé, nepodléhají škůdcům ani mrazům, vydrží vám řadu let. Jsou vhodné pro pevně naplánované zahrady, jejichž vzhled nehodláte po dlouhá léta měnit - betonové obrubníky se totiž těžko odstraňují.

Plastové obruby Plast není v zahradě příliš oblíbený, protože působí uměle. Co se však týče obrub, je rychlým a snadným pomocníkem při oddělení záhonů. Můžeme se rozhodnout pro levnější variantu nebo zvolit kvalitu, avšak vyšší cenu. V závislosti na výšce palisády jsou rozdíly rozměru od hlavy k noze palisády výraznější.


Okrasné obruby záhonů zdobí vaši zahradu Prorůstání trávníku do záhonů nejlépe vyřeší lem z nerezového plechu zapuštěný do země. Ne vždy nám jde ale jen o účel. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky.


Zahradní obrubníky, obruby trávníků nebo také obruby záhonu slouží k oddělení například chodníků či pěšin od záhonů, trávníků a jiných ploch.

Zahradní obrubníky jistě oceníte při budování cestiček, kdy travnatou plochu jednoduchým způsobem oddělíte od části travnaté. Likvidace betonového obrubníku je pak velmi obtížná. Kdo má rád kámen, může cihlovou obezdívku obložit třeba štípanou břidlicí, kdo dává přednost pravidelným obrysům, ponechá cihly nebo je ozdobí obkladem z venkovní dlažby, aby snášela mráz. Velmi jednoduše a esteticky oddělí travnatou plochu od záhonů, chodníků, apod. Odvodňovací žlábky zajišťují odvod zbytkové vody od budovy a ze zpevněných ploch.


BJPlast plastový obrubník, zahradní plastové obrubníky do zahrádky, plastové obruby záhonů , zahradní obruba, zahradní palisády, zahra. Oddělení záhonů obrubou je praktické, ale zároveň působí záhony upraveně. Vždy respektujeme ráz zahrady Při rozhodování, kterou obrubu zvolíme pro okraje záhonů, volíme většinou to, co se nám nejvíce líbí.


Jun Trávník je možné od záhonů oddělit pomocí obrubníků , palisá náspů z kamínků či kulatin. Betonové obrubníky jsou nezbytným doplňkem zpevněných ploch. Vzhled těchto obrub by neměl nijak narušovat harmonii zahrady a. Zasaďte trávníkové obruby , z boku je zafixujte a příkop vyplňte pískem.


Palisády mohou být betonové, dřevěné, bambusové i plastové. Pískovou výplň zahustěte, a pokud to bude zapotřebí, zároveň upravte polohu kamenů. Jako svrchní vrstvu můžete do příkopu použít zahradní zeminu. Rozdělit trávníkové plochy od záhonů , vymezit prostory pod stromy i odvést dešťovou vodu ze zpevněných ploch je s produkty CS-BETON tou ideální možností.


VEN Gumová palice na obrubníky a jiné betonové dílce, délka 900mm Palice s výměnnými gumovými nástavci na doklepání obrubníků a jiných betonových dílců.

Palice je robustní, dobře prošroubovaná a gumové nástavce lze po opotřebení vyměnit za nové. Velmi atraktivně vypadají obruby záhonů z vrbového proutí. Musíte však počítat s velmi krátkou životností.


Navíc nebrání prorůstání trávníku do záhonů a neumožňuje snadné dosekávání sekačkou až do krajů. Velmi elegantně však působí u bylinkových zahrádek, kterým dodává rustikální půvab. Zabraňuje šíření a přerůstání. Obruba záhonů - obruba trávníků.


Zahradní lemovka - obruba trávníků tvaru „I“, vyrobená ze speciálního PP vlákna XAVAN s povrchovou úpravou. Rozměry role 20cm výška, délka 10m. Pevné obruby zabrání prorůstání trávy do cesty či záhonu, a naopak vitálních a houževnatých trvalek do trávníku, také omezí roznášení půdy ze záhonů na přilehlé cesty. Současně zjednoduší sekání trávy v místech, kde trávník dosahuje až ke zdi (například domu). Když kolem zdi vytvoříte z dlaždic chodníček s pevným lemem, a tím posunete okraj trávníku víc do zahrady, práce pro sekačku se značně zjednoduší.


Originální obruba trávníku která zabraňuje nežádoucímu rozrůstání trávníku do okrajových záhonů. Zámek umožňuje tvarování požadovaných oblouků. Vyskúšané manipulačné kliešte na obrubníky, obruby , betónové výrobky a prvky, prefabrikáty. Manipulácia pomocou stroja alebo ručne. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky