pátek 22. března 2019

Rotační sekačka za malotraktor

Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.

Vlastní navržená konstrukce podomácku zhotovené bubnové sekačky, určené pro čelní připojení na malotraktor TZ-4K-14. Sekačka je pravostranná, se záběrem 1cm. Model: DRM 130: DMR 170: DMR 210: Délka c208: 253: 295: Šířka c118: 118: 128: Výška c78: 78: 78: Hmotn.


Bubnová rotační sekačka - –je nesené zařízení za malotraktor. Zejména je vhodná pro práce v zemědělství, zahradnictví,lesnictví, sadařství a vinohradnictví. Taktéž je vhodná k použití na úpravu ploch ,údržbu pevných ploch či komunikací.


Obsluhu zajišťuje jeden pracovník - řidič. Rotační sekačka za malotraktor , jednou zapojená.

Při rychlém jednání sleva. Prodám rotační sekačku za malotraktor 26. Vše uplně nové,nikdy nebylo použito. To z toho důvodu, že, máme pozemky na více místech a je snadnější a výhodnější ji převážet na malém vozíku za autem. Záběr má 122cm, výkon 15HP.


Pokud si ji lehce upravíte, tak funguje i na mnohaletou buřeń (ostružiní, nálet apod). Inzerát byl odebran z oblíbených. Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! Sicher durch den Winter.


Jsou určeny k časté údržbě např. Plocha pochopitelně nebude střižena tak jako vřetenovou sekačkou. Stroje využívají principu sečení a řezu bez opory, kdy je konec stébla mírně roztřepen.


Bubnová sekačka je vybavena ocelovými noži umístěnými po dolní části obvodu žacího bubnu, kterými seče hlavní porost. Jetzt neu oder gebraucht kaufen. NOVÁ Dvoububnová rotační sekačka z produkce renomované Polské firmy KOWALSKI uspokojí nároky malých i větších zemědělců. Stroj je dodáván kompletně smontován a odzkoušen.


Na naše sekačky na trávu se můžete 1 spolehnout - s elektrickým, benzínovým a Aku pohodnem.

Sekačku je možno použít k údržbě zatravněných zahrad a sadů, kde nahrazuje traktorové sekačky na trávu. Příslušenství: třínožová rotační sekačka se zběracím vozem na 1cbm trávy,zběrací vůz má vlastní koní benzínový motor,dále radlice na sníh, řetězy na kola a sklápěcí kára. Profesionální malotraktor VARI IV PROFI V limitované edici 20-ti kusů dostanete závěs BZN-005.


Disková rotační sekačka je vhodná k sekání zatravněných ploch, pícnin atd. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Malotraktor Shibaura P 17F. Naše mulčovače mají zapojení za traktor do tříbodu a zvolit si můžete mulčovač se sběrným košem i bez a také univerzální příkopový mulčovač.


Výška řezu lze nastavit přídavnými podložkami. V nabídce máme tyto pracovní záběry 35m MINI pro malotraktory, 35m, a 85m. Sekačky se vyznačují robustní konstrukcí a jištěním proti poškození.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Něco jiného je sekačka na malou trávu (anglický trávník) - tak zněl dotaz, a zcela jinak je stavěn stroj na údržbu přilehlých pozemků, abyste nemusel sušit seno. Vybírejte ve Vaší cenové hladině sekačku nebo mulčer hned zpočátku nabídky příslušenství, a to s ohledem na kvalitu terénu, na kterém to pak bude pracovat.


Přidám rotační sekačku na trávu. Poskytována roční záruka na stroj Možnost do budoucna dokoupit jakékoliv zařízení (pluh, rotační sekačka, cepák, brány, válce,), cena bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky