pátek 12. května 2017

Zahradní pilka fiskars

Skandinavische Marken und Designer - jetzt bestellen! Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Jistě uznáte za pravdu, že pilka je výborným pomocníkem. Na výběr máte plno druhů a velikostí. Nový design s praktickou zatahovací sponou na opasek, rukojeti jsou vyrobeny z měkkého materiálu tak, aby se při práci dobře a hlavně pohodlně držely.


Rukavice pro všestranné použití. Tato pilka je vysoce kvalitním nástrojem pro řezání čerstvého dřeva. Plně zasouvací do držadla. Pilka se snadno a pohodlně drží v ruce. Objednejte si domácí potřeby a zahradní nářadí značky Fiskars.


Zahradni in Karlsbad reservieren. Schnell und sicher online buchen. Je vybavená šikovnou karabínkou. Jsme autorizovaný prodejce Fiskars. Její list s perfektně vybroušeným tvarem zubů umožňuje účinný ře.


Nabízíme nářadí na zahradu, stavbu i zpracování dřeva. Práce s pilou je pro její ergonomický tvar a držadlo potažené měkkým povrchem velmi pohodlná. Součástí balení je i pouzdro pro bezpečné přenášení a uložení.


Díky větším zubům pilky je dosahováno efektivnějšího řezání čerstvých větví. Rýč Xact rovný, velký L. Jsou hlavně určeny k řezání čerstvých větví s průměrem nad cm. Pilový list z kalené oceli má dlouhou životnost a je extrémně ostrý. Speciální výbrus umožňuje hladký řez.


Zasouvací pilkou a pilkou s pevnou čepelí řežeme tahem k sobě. S rámovou pilou řežeme oběma směry. Fiskars nabízí pilky různých tvarů a velikostí. Riesenauswahl an Markenqualität.


Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Je plně zasouvací do držadla, pro maximální bezpečnost při přenášení. Kompletní informace o produktech značky FISKARS - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě.


Velmi lehká a praktická pilka s ostrýmy zuby ve dvou řadách. Rukojeť s měkkým povrchem SoftGrip pro pevný a pohodlný úchop. Bezpečnostní zarážka brání sklouznutí prstů.


Velmi účinný tvar zubů pilky zaručuje rychlé a přesné. Zadejte svou e-mailovou adresu Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky