středa 31. května 2017

Ořechokřídlec

Máte na zahradě ořechoplodec ( ořechokřídlec ) klandonský? Pokud ano, nyní byste jej měli seříznout. Ořechokřídlec ´Blauer Spatz´ Ořechokřídlec ´Blauer Spatz´.


Skvělý barevný kontrast v podobě stříbřitě-zelených listů a modrých. Zahrnuje druhů a je rozšířen v Číně, Japonsku, Koreji a Mongolsku.

OŘECHOKŘÍDLEC ,, BLAUER SPATZ“ Caryopteris clandonensis. Ořechoplodec, ořechokřídlec nebo prostě modrovous. Jsou rostliny, které si svou největší krásu schovávají na dobu, kdy.


Je to nevysoký opadavý keř. Diese Pflanze verschönert. Na podzim je zahrádka velmi smutná. Sem tam kvetou podzimní astry a listopadky.

Kvetoucích keřů ale moc není. Mezi světlé výjimky patří krásný. Sie sind nicht angemeldet. Modrá barva u okrasných dřevin je dosti vzácná a. Jeho vůně láká včely a motýly.


Většina okrasných keřů již odkvetla. Ne tak syrské ibišky, komule, dřevité třezalky, ořechokřídlec a mrazuvzdorná fuchsie. Díky nim bude vaše zahrada. Vyhovuje mu slunné, před větrem a mrazem chráněné stanoviště s hlinitopísčitou a propustnou půdou. Kořenový bal by neměl nikdy příliš vyschnout.


Listy po rozemnutí voní po citronu. Daří se mu na slunečném místě v humózní, v lehce zásadité půdě s vyšším obsahem vápníku. Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. V obchodech najdeme ořechokřídlec spíše pod latinským označením Caryopteris.


Pochází z Číny a ve své domovině jde o opadavý strom dorůstající okolo. Kultivar má modrofialové květy, které se objevují až na konci léta.

Nabídka pro podzimní sezónu je tu! Objednávat můžete již nyní. Milujete aroma citrusů, ale na jejich pěstování si tak úplně netroufáte?


V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete. Bewertungen „Hezké rodinné zahradnictví,velký. Nejznámější je kultivar ´Heavenly Blue´, který roste stroze vzpřímeně s mnoha výhony, až 1m vysokými.


Nenašli jste potřebné informace k této rostlině? Chcete se na něco konkrétního zeptat? Zima už se s námi pomalu loučí a první teplejší paprsky už brzy přivítají jaro.


Právě v předjaří začíná vhodná doba pro řez okrasných keřů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky