úterý 30. května 2017

Žlutý muškát

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sauvignonu jednu z hlavních odrůd ve Štýrsku. Pouze zde vzhledem k vysokým teplotním rozdílům na podzim rozkvete odrůda žlutý muškát s unikátní ovocnou příchutí a zajímavou kyselinkou.


Nebo taky Pelargonium zonale ´First Yellow´. Už mám jeden od loňska, ale ten si dal asi úkol, že prostě kvést nebude ani kdybych se na hlavu stavěla :-D a.

Vítejte v našem elektronickém obchodě. Najdete zde základní nabídku našeho aktuálního vinného portfolia. Máte oblíbenou nějakou odrůdu?


Bílé víno z Muškátu žlutého z vinice Šác blízko vinného hrádku Lamplberg na samém jihu Moravy má lákavě zlatavou barvu a kořenitou muškátovou až. Polosladké víno s intenzivní maskulinní aromatickou vůní ze sušených hroznů, medu a divokých růží. Muškát Clarion Salmon with Eye barva lososová s tmavým okem obal 10cm Zobrazit.


Pokud máte rádi sladká vína, rozhodně doporučuji vyzkoušet tento sladký Muškát. Muškát je skvělý jako perlivé víno, má ještě výraznější chuť a vůni.

Sycení zvýrazní ovocnou nádhernou chuť. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Přidat na seznam přání Weinviertler DAC 201. Tato skutečnost je kontrolována při dodání zboží. Muscat Blanc Die weiße Rebsorte stammt vermutlich aus Italien oder aus Griechenlan bzw. Malé Asie a do Evropy se dostala díky Féničanům. Muškát žlutý je jedna z nejstarších odrůd révy vinné vůbec.


Ve starém Římě byla považována ze nejušlechtilejší odrůdu a právě i díky římským legiím se dostala až k nám na Moravu. Zlatavé víno se zelenkavými odlesky. Dlouhá vůně rozkvetlé louky s příměsí ovoce. Chuť je muškátová, plná koření a limetky.


Jak voní suchý žlutý muškát ? Přivezli jsme vám na ochutnání elegantní a suché víno s krásně svěží kyselinkou, s vůní čajové růže a bílé broskve. Muškáty patří mezi nejstarší odrůdy révy vinné na světě. Francouzsky oficiálně Muscat à Petits Grains Blancs je velmi starobylá odrůda z rodiny muškátů.


Sazenice je nutné předem rezervovat na našich prodejnách či u obchodních zástupců.

V poslední době populární bylinka, ale také léčivá rostlina. DODÁVÁME několik rostlin v květináči průměr cm. Do pokrmů lze přidávat listy i. Víno má světlou žlutozelenou barvu. V aromatice nacházíme typické muškátové tóny podtržené lehkou kořenitostí.


Přihlaste se do FANCLUBu Vinařství Kovacs a získejte pro sebe spoustu výhod: Sleva min. Skvělé dárky na Vánoce, Valentýna, narozeniny, svatbu, svátek, dárky pro ženy, dárky pro muže - výborné vína, lahodné čokolády a delikatesy. Do Evropy ji přivezli Féničané a Řekové z Egypta.


Muškát může být: pelargónie – rod často pěstovaných rostlin (květin) muškát (réva) – odrůdy révy vinné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky