pondělí 29. května 2017

Terasa twinson

Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Sicher durch den Winter. Hledáte pro Vaši terasu pevný a voděvzdorný materiál, který se během své dlouhé.


Twinson besteht aus Holz und Kunststoff und vereint die besten Eigenschaften beider Werkstoffe: Die Bodendielen haben das natürliche Aussehen und warme Gefühl von Holz und sind dabei so pflegeleicht und langlebig wie Kunststoff. Dank ihrer natürlichen Optik fügen sich die Terrassendielen aus WPC (Wood-Plastic-Composite) harmonisch in jede Umgebung ein.

This feature is not available right now. Proč chtít terasy Twinson ? Zahradní večírky ani špatné počasí se na n. Designové terasy Twinson kombinují to nejlepší z dřeva a PVC. Prodáváme vysoce odolné terasové desky a obklady pro terasy a fasády bez údržby.


Kvalitní terasová prkna Twinson a Grenadeck. Masivní prkna Twinson nemají žádné duté komory, nařežete je tedy stejně snadno a přesně jako masivní dřevo, jsou však mnohem odolnější, mají delší životnost a snáze se udržují.

Twinson nepotřebuje nátěry, snadno se udržují a odolají vlivům počasí i mechanickému poškození. Nosnost teras Twinson je až 4x větší než u běžných kompozotivých teras. Je však vhodná především k bazénu, protože neklouže ani nedělá třísky. Je odolná proti chlorované i slané vodě. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung.


Prezentace sytému twinson , jeho výhody a způsob montáže. Twinson je visokokvalitetan i patentiran materijal izrađen od WPC-a (drveno plastični kompozit). Podovi za terase od inovativnog WPC materijala Twinson posebno su impresivni zbog visokog standarda kvalitete. A to nejlepší – prkna jsou použitelná oboustranně.


Prkna Twinson Terrace Massive jsou úplně probarvená. Twinson terasy - značkový kompozitný terasový systém pre vonkajšie použitie. Jedna strana je jemně rýhovaná, druhá hladce strukturovaná. O konečné podobě povrchu tak můžete rozhodnout sami. Terrace : prémiová terasa Terrace je špičkový terasový systém vhodný pre intenzívne využívanie plochy s veľkou záťažou.


Má zvlnený povrch, vysokú nosnosť a je vhodný na použitie v súkromných i komerčných priestoroch, ako sú napríklad hotely, reštaurácie, prístaviská alebo verejné kúpaliská. Bočna lajsna dolazi kao ravna ploha kojom se pokriva podkonstrukcija.

Montira se vijcima ili l. S Twinson Massive bude vaše terasa dokonalá. Kod nas ćete pronaći sva rješenja. Bavimo se prodajom, montažom, proizvodnjom, savjetovanjem, projektiranjem i održavanjem drvenih terasa. Testsieger und erzielte den Bestwert. Daske terasa od drveno-plastičnog kompozita Twinson nakon skladištenja ili montaže na otvorenom mjenjaju boju.


Ovaj proces je potaknut kišama i UV zrakama. Na výber je prírodných farieb, ktoré sa hodia k akejkoľvek architektúre aj typu krajiny. Možete si zvoliť zo rôznych variantov produktu: Terrace, Terrace Basic, Terrace a Terrace Massive. Unikátní systém Twinson lze využít nejen na venkovní terasy, střešní či zahradní terasy, ale i na obložení bazénů či zahradních chodníků.


Všechny typy teras Twinson se jednoduše zpracovávají, instalují a jsou mimořádně nenáročné na údržbu. Twinson je bezpečný i pro vaše nejmenší – nezávislá Vývojová a zkušební laboratoř technologie dřeva (EPH) potvrdila, že neobsahuje škodlivé látky ve smyslu normy EN 71- a je tedy dokonce vhodný k výrobě hraček. Twinson O-Terrace zaručí, že si vaše terasa zachová svůj vzhled po celou dobu své životnosti.


Terasy s vysokou odolnosťou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky