čtvrtek 25. května 2017

Sněhová fréza vega

Isolierkannen Metall oder farbig. Unsere Empfehlungen für Sie. Záběr má 4mm na šířku 2mm na výšku a je tak vhodná pro snadné a rychlé. Premium Loading. Skip trial month free.


Snehova freza Vega 6jospap1.

Fréza na sníh vám usnadní práci a odklízením sněhu a ušetří spoustu času. Tato fréza VeGA 651e nabízí snadné bateriové startování 12V. Svými technickými parametry je tato fréza VeGA 651e vhodná do středních poloh.


Dovolujeme si Vám představit novou inovovanou řadu sněhových fréz VeGA premium edition. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Páka spojky pro šnekový pohon: Šnekový pohon se vypne, jestliže uživatel tuto páku spojky uvolní.


V opačném stavu se šnekový pohon zapne. Je vybavena funkcí Gearstop, unikátní systém zabraňující strhnutí variátorové gumy pojezdu obsluhou.

SMART M dvoustupňová sněhová fréza Tato základní dvoustupňová fréza je lehká a výkonná. Díky pohonu kol je model M ideální pro chodníky a vstupní prostory. Dvoustupňová sněhová fréza VeGA 6ST si poradí s jakýmkoliv sněhem! Pohání ji 4-taktní benzínový motor VeGA OHV s výkonem až HP.


Jednoduché ovládání rychlosti pojezdu a výšky odhozu sněhu. Základním prvkem je zachování pracovního záběru 5mm a silný OHV motor 6. Nejúspěšnější model z rodiny. Chodník, parkovací stání, příjezdová cesta ke garáži i domu – to jsou místa, kde sněhová fréza pomůže, když nás zasype sníh. Sněhová fréza – na rozdíl od lopaty a hrabla – sníh hravě „nabere“ a odhází.


Máme připraveno několik desítek sněhových fréz od 15-ti výrobců. Věříme, že si u nás svou novou sněhovou frézu vyberete. Díky nastavitelným kluzným lyžinám z polymeru je tato fréza velice šetrná k frézování na zámkových a okrasných dlažbách, kde Vám nevzniknou žádné rýhy oproti kovovým kluzákům.


Zapomeňte v zimním období na otravné odhazování sněhu lopatou a přenechte tuto namáhavou práci profesionálům. Tato dvoustupňová sněhová fréza VeGA 651ST technologicky a konstrukčně vychází z historicky nejoblíbenějšího. Tuto sérii sněhových fréz jsme se na základě dlouholetých.


Distributorem značky VeGA je polečnost V-GARDEN s. Sněhové frézy MTD Vyznačují se zvláště příznivým poměrem mezi cenou a výkonem.

MTD spolehlivé sněhové frézy americké produkce. Jeho regulace probíhá pomocí páky umístěné pod rukojetí. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Popis - VEGA ST 5Motorová sněhová fréza VeGA 5dvoustupňová sněhová fréza. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Osobní odběr na pobočkách.


Vše skladem, doručení zítra.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky